Παπάζογλου: Δεν μ΄αρέσει να λέω δημόσια «ξέρετε, εγώ είμαι γκέι» – Ε, και; Ένας straight λέει «εγώ είμαι straight;»

 Στο πλατό της εκπομπής Στούντιο 4 της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένος ο Δημήτρης Παπάζογλου το μεσημέρι της Πέμπτης (16/03) και μίλησε για όλα. Σε ότι αφορά τα πρώτα μαθήματα που έκανε, ο γνωστός χορογράφος εξομολογήθηκε πως δεν είχε τα χρήματα για να τα παρακολουθήσει και γι’ αυτό ξεκίνησε να εργάζεται σε οικοδομή.

«Τα λεφτά δεν φτάνανε και πιάνω δουλειά ως μπογιατζής. Ήμουν πιτσιρίκι και με βάζανε να τρίβω το μάρμαρο με το χέρι για να γίνει λείο για να περάσει ο μπογιατζής να το στοκάρει. Έπαιρνα 45 δραχμές, πολλά χρήματα για τότε. Μπορούσα να πληρώσω τη σχολή και έτσι πήγαινα στη σχολή χορού», ανέφερε ο Δημήτρης Παπάζογλου.

Και πρόσθεσε για το καθημερνό πρόγραμμα που είχε εκείνη την περίοδο: «Μόλις τελείωνα από την οικοδομή πήγαινα έξω από τη σχολή και περίμενα να ανοίξει, μετά έμπαινα μέσα, έκανα ένα ντους και άρχισα τη ρυθμική. Mετά περίμενα το τελευταίο μάθημα για αρχάριους που ήταν 8 με 9, ώστε να πάω μετά στο σπίτι μου να φάω, να κοιμηθώ και να ξυπνήσω το πρωί στις 6 παρά για να είμαι στις 8 στην οικοδομή».

Ο λόγος που έχει το επίθετο της μητέρας του

Ο Δημήτρης Παπάζογλου σε άλλο σημείο της συνέντευξής του αναφέρθηκε στο γεγονός ότι μεγάλωσε χωρίς τον πατέρα του ο οποίος δεν τον αναγνώρισε.

«Τον γνώρισα, αλλά ελάχιστα. Δεν έζησα μαζί του. Είχαμε ανταλλάξει λίγες κουβέντες κι αραιά. Υπήρχε πάντα μέσα μου το γεγονός ότι δεν με αναγνώρισε. Όλο αυτό που εισπράττουμε τα χωρισμένα παιδιά. Το μόνο καλό σε εμένα -τώρα μπορώ να το λέω με την πείρα της ζωής, την ηλικία και την διαδρομή που έχω κάνει- ότι ήμουν ένα χαρούμενο παιδί, μια χαρούμενη ψυχή και δεν τα πήρα όλα αυτά μέσα μου για να έχω ψυχολογικά», τόνισε ο Δημήτρης Παπάζογλου.

Σε άλλο σημείο πρόσθεσε: «Έχει πεθάνει. Πήγα εγώ κι έβαλα το όνομά του. Τότε που γεννήθηκα, δεν δέχονταν να μην υπάρχει όνομα πατρός. Μετά που χρειάστηκε να βγάλω ταυτότητα, δεν ήξερα γραφειοκρατικά τι συνέβαινε κι έλεγα ωραία, αφού π.χ. τον πατέρα μου τον λένε Θανάση, θα βάλω κι εγώ Θανάσης. Το επίθετο είναι της μαμάς μου. Όταν δεν έχεις αναγνωριστεί, είναι μοιραίο, αλλά έχω ωραίο επίθετο».

«Ο Ελευθέριος Βενιζέλος βάφτισε τη μητέρα μου»

«Τη μητέρα μου τη βάφτισε ο Ελευθέριος Βενιζέλος, γιατί όταν ήρθαν απ’ τη Σμύρνη τα παιδιά των προσφύγων τα βάφτιζε ο Βενιζέλος» είπε ο γνωστός καλλιτέχνης.

Η συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Για το πώς προέκυψε η συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη ρωτήθηκε ο κ. Παπάζογλου, απαντώντας ότι «υπήρχε ένας παραγωγός ταινιών και ήμαστε στο θέατρο Μετροπόλιταν, εγώ μόλις είχα έρθει ως χορευτής. Μου λέει θα σε πάω στη Βουγιουκλάκη, με πήγε και εκείνη με δέχτηκε γιατί τότε ανέβαζε το “Καμπαρέ”».

«Δεν μ΄αρέσει να λέω δημόσια “είμαι γκέι”»

Σε άλλο σημείο ο Δημήτρης Παπάζογλου αναφέρθηκε στον σεξουαλικό του προσανατολισμό και το γεγονός ότι ποτέ δεν τον έκρυψε.

«Δεν έκρυψα ποτέ αυτό που μπορεί να ήμουν αλλά δεν βγήκα με σημαίες να ουρλιάζω. Δεν μ΄αρέσει να λέω δημόσια “ξέρετε, εγώ είμαι γκέι”. Ε και; Ένας straight λέει εγώ είμαι straight; Και επίσης οι άνθρωποι που με έχουν θαυμάσει και έχουν πληρώσει ένα εισιτήριο και τους έχω γοητεύσει για οτιδήποτε έχω κάνει στην πορεία μου δεν μπορώ να απομυθοποιώ αυτό που έχουν εισπράξει» είπε και πρόσθεσε: «Όταν ένας άνθρωπος με θαύμασε, επειδή με είδε να χορεύω και του δημιούργησα μία αίσθηση, δεν μπορώ να του πετάω έναν ρεαλισμό στη μούρη».

«Όταν εμείς οι θεατρίνοι καλλιεργούμε το κοινό, δεν μπορούμε ταυτόχρονα να το γδέρνουμε αυτό που έχουμε καλλιεργήσει» τόνισε ο χορογράφος.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss