Παπαδόπουλος: «Μπορεί να βγει στα play off ο Αστέρας» (photos+video)

Την ικανοποίηση του για την πορεία του Αστέρα έως τώρα εξέφρασε ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Κορυφαίος παίκτης του αγώνα με την ΑΕΛ αναδείχτηκε από τους φίλους του Αστέρα Τρίπολης ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο του MVP και μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

«Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για την αναγνώριση που μου απέδειξε αλλά είναι ομαδική δουλειά μία νίκη. Θεωρώ ότι δουλέψαμε πάρα πολύ καλά σαν ομάδα και πετύχαμε», ανέφερε αρχικά ο τερματοφύλακας των Αρκάδων.

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τον ΟΦΗ. Να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε, ώστε να ανέβουμε κι άλλο στη βαθμολογία, αλλά τα δύσκολα παιχνίδια δεν έχουν σταματήσει. Θεωρώ ότι είναι μπροστά μας και πρέπει να ανταποκριθούμε, όπως κάναμε και στα πρώτα τέσσερα ματς.

Θεωρώ ότι έχουμε ανταποκριθεί πάρα πολύ καλά. Η ομάδα έχει δείξει πάρα πολύ καλά στοιχεία. Αν εξαιρέσεις το παιχνίδι στον Παναιτωλικό που έπρεπε να κερδίσουμε και να πάρουμε τη νίκη, πιστεύω ότι έχουμε κάνει το απόλυτο και μπορούμε φέτος να είναι η χρόνια μας και να βγούμε στα play off».

Για το που αφιερώνει το βραβείο: «Θα ήθελα να το αφιερώσω σε όλη την ομάδα, γιατί όλη η ομάδα ανταποκρίθηκε πάρα πολύ καλά. Οπότε είναι ομαδικό βραβείο. Δεν είναι μόνο ατομικό».

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss