Παπαντωνίου: Το 150% για νίκη επί του Ηρακλή

allstarbasket/gr

Η Basket League 2020/21 αρχίζει το Σάββατο και ο Νώντας Παπαντωνίου τονίζει ότι ο ΠΑΟΚ έχει δουλέψει πολύ για τον αγώνα της πρεμιέρας με τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο!

Μιλώντας στο www.paokbc.gr ο Νώντας Παπαντωνίου υπόσχεται ότι η ομάδα του θα δώσει το 150% για τη νίκη επί του συμπολίτη Ηρακλή.

“Έπειτα από το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι που ήταν για το κύπελλο απέναντι στην ομάδα της Λάρισας και την καλή εμφάνιση που κάναμε, περιμέναμε πάλι 15 ημέρες για να έρθει επιτέλους η στιγμή να παίξουμε το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι πρωταθλήματος που είναι ένα τοπικό ντέρμπι με την ομάδα του Ηρακλή το οποίο έχει σημασία για τον σύλλογο”, τόνισε αρχικά ο έμπειρος Έλληνας γκαρντ και συνέχισε:

“Όλοι γνωρίζουν πώς είναι τα παιχνίδια στη Θεσσαλονίκη και ειδικά του ΠΑΟΚ εναντίον του Ηρακλή και του Άρη.

Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ καλά όλο αυτό το διάστημα, έχουμε προετοιμαστεί πάρα πολύ καλά με τους προπονητές διαβάζοντας τον αντίπαλο και πιστεύω ότι θα κάνουμε μία πολύ καλή εμφάνιση και θα δώσουμε το 150% της προσπάθειας μας ώστε να τα καταφέρουμε και να πάρουμε αυτή την πρώτη νίκη”.

Ο Νώντας Παπαντωνίου έδωσε και τις δικές ξεχωριστές ευχές με αφορμή την έναρξη του νέου πρωταθλήματος και μέσα σε ένα πολύ διαφορετικό περιβάλλον, λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Μπορεί να είναι κλισέ αλλά είναι ρεαλιστικό. Η ευχή μου είναι να παραμείνουν όλοι οι αθλητές της Basket League υγιείς, όπως και όλος ο κόσμος βέβαια, μακριά από τον COVID και να ολοκληρωθεί κανονικά το πρωτάθλημα μέσα στις 4 γραμμές.

Να μην έχουμε τα περσινά και να καταφέρει η ομάδα του ΠΑΟΚ να επιστρέψει εκεί που της αξίζει”.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το backstage video από τη φωτογράφιση του ΠΑΟΚ

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss