Παπαπέτρου: Κανείς δεν κέρδισε τη Euroleague Οκτώβριο ή Νοέμβριο

allstarbasket.gr

Το γεγονός ότι είναι πολύ νωρίς στη σεζόν, επισήμανε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Ιωάννης Παπαπέτρου, κατά την αναχώρηση για τη Γαλλία και τον αγώνα της Τρίτης (13/10, 21:45) με τη Βιλερμπάν.

Όπως κι ο προπονητής του, Γιώργος Βόβορας, έτσι κι ο Ιωάννης Παπαπέτρου, άρχισε τις δηλώσεις του με αναφορά στον προηγούμενο αγώνα, όπου ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό.

“Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τον τρόπο που παίξαμε το τελευταίο ματς. Κάναμε αρκετά λάθη αλλά παρόλα αυτά δείξαμε και κάποια θετικά στοιχεία.

Νομίζω πως ανεξαρτήτως αποτελέσματος είναι ακόμη πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε. Όπως έχει αποδειχθεί και άλλα χρόνια ο δρόμος είναι μακρύς. Κανείς δεν κέρδισε τον Οκτώβρη ή τον Νοέμβρη την Ευρωλίγκα.

Θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να παίξουμε καλύτερα  και να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι”.

Για τις ειδικές συνθήκες που θα αντιμετωπίσουν στο συγκεκριμένο ματς λόγω του κορονοϊού ο Ιωάννης Παπαπέτρου είπε:

Σίγουρα είναι δύσκολο. Είναι πολύ μεγαλύτερο από το μπάσκετ. Ο καθένας μας έχει έναν κύκλο με ανθρώπους που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες. Απαιτείται υπευθυνότητα απ’ όλους και ειδικά από τις ομάδες.

Ως αθλητές προφανώς και θέλουμε να παίξουμε μπάσκετ και να κάνουμε αυτό που αγαπάμε ακόμη και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Αλλά θα πρέπει όλοι να είναι περισσότερο υπεύθυνοι γιατί υπάρχει κάτι μεγαλύτερο από το μπάσκετ”.

allstarbasket.gr

Σε ερώτηση για το αν η Euroleague θα πρέπει να λάβει πιο αυστηρά μέτρα απάντησε: 

“Ως ένα σημείο αυτό ξεφεύγει από τη δική μου αρμοδιότητα. Είμαστε παίκτες και η δουλειά μας είναι να παίζουμε μπάσκετ. Αυτό έχει να κάνει περισσότερο με τις ομάδες.

Θα πρέπει να είναι πιο υπεύθυνες γιατί έχουμε δει κρούσματα παικτών να βγαίνουν την ώρα ενός αγώνα, λίγο πριν ή λίγο μετά. Αυτό είναι ανεύθυνο όχι τόσο ως προς εμάς όσο περισσότερο ως προς τους ανθρώπους που μπορεί να νοσήσουν από αυτή την ασθένεια και να φύγουν από τη ζωή.

Οπότε θα πρέπει όλοι να είμαστε λίγο πιο υπεύθυνοι για το καλύτερο του κόσμου ευρύτερα, όχι μόνο του μπάσκετ”.

Τέλος αναφέρθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι, λέγοντας για την αναμέτρηση με τη Βιλερμπάν:

“Περιμένουμε ένα πάρα πολύ σκληρό παιχνίδι. Διαθέτει μία από τις καλύτερες άμυνες στην Euroleague.

Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα φόβου απέναντι σε κάποιο ρόστερ, όχι μόνο της Βιλερμπάν αλλά οποιασδήποτε ομάδας. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι από την αρχή. Παίζουμε εκτός έδρας, κάθε ματς είναι δύσκολο και για εμάς θα είναι μια πάρα πολύ σημαντική νίκη αν καταφέρουμε να την πάρουμε”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βιλερμπάν: Πολλαπλασιάσαμε τα προληπτικά μέτρα για τον κορονοϊό

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ EUROLEAGUE

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ EUROLEAGUE

NOVASPORTS: Πλούσιο πρόγραμμα με EuroLeague, EuroCup

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss