Παράπονα Δώνη για το πέναλτι της ισοφάρισης: «Έχω παίξει στην Αγγλία και έμεινα έκπληκτος…»

Ο Γιώργος Δώνης στάθηκε στην καθοριστική φάση της ισοφάρισης, μετά την ήττα της Μακάμπι Τελ Αβίβ από τη Σάλτσμπουργκ με 2-1.

Περήφανος για την προσπάθεια των παικτών του δήλωσε ο Γιώργος Δώνης μετά το τέλος του αγώνα της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τη Σάλτσμπουργκ, όπου η ομάδα του ηττήθηκε με 2-1.

«Είμαι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου για τη δουλειά που έκαναν. Χάσαμε πολλούς παίκτες τις τελευταίες μέρες και ξεκινήσαμε ουσιαστικά να δουλεύουμε για το παιχνίδι μόλις χθες. Δεν ήταν έκπληξη για μένα η εμφάνισή μας, είχα ένα προαίσθημα ότι θα είμαστε έτοιμοι για να παλέψουμε αυτό το παιχνίδι. Παίξαμε με αυτοπεποίθηση και δώσαμε μάχη για κάθε μπάλα, απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα» τόνισε αρχικά.

Για τη φάση του πέναλτι, που έφερε την ισοφάριση για τη Σάλτσμπουργκ είπε: «Έχω παίξει στην Αγγλία και έμεινα έκπληκτος που ένας Άγγλος διαιτητής σφύριξε πέναλτι σε μια τέτοια οριακή επαφή. Κατά την άποψή μου δεν είναι πέναλτι».

Για τις επιθετικές αλλαγές που έκανε μετά το 1-2 εξήγησε: «Ήθελα να δημιουργήσουμε επικίνδυνες καταστάσεις και να κάνω τους παίκτες να πιστέψουν ότι μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλο γκολ».

Την Τετάρτη όλη η ομάδα θα κάνει νέα τεστ για τον κορονοϊό με τον Δώνη να σχολιάζει: «Εύχομαι να μην έχουμε άλλα κρούσματα, ώστε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε για τη ρεβάνς».

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss