Παράσχος: «Με συγκινούν αυτά τα παιδιά»

Ατρόμητος-Απόλλων: Ο Γιώργος Παράσχος θέλει η ομάδα του να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό όπως έπαιξε στο Περιστέρι, ενώ αναφέρθηκε στην ευκολία με την οποία καταλογίστηκαν τα πέναλτι!

Για ακόμη ένα ματς ο Απόλλων Σμύρνης κερδίζει τις εντυπώσεις με τη μαχητικότητά του. Αυτή τη φορά, όμως, πήρε ένα σημαντικό αποτέλεσμα γι’ αυτόν, με το 2-2 στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου. Όπως είπε ο Γιώργος Παράσχος, όμως, ίσως να έπρεπε να πάρει κάτι περισσότερο η ομάδα του μια και προηγήθηκε δύο φορές.

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε πως τον συγκινούν οι παίκτες του με τη διάθεση που δείχνουν, ενώ αναφέρθηκε και στην ευκολία με την οποία καταλογίζονται πέναλτι σε βάρος της «ελαφράς ταξιαρχίας».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Παράσχου:

«Αν δούμε τη δυναμικότητα του αντιπάλου που έρχεται από καλά αποτελέσματα, μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι. Προηγηθήκαμε δύο φορές, δεν ξέρω αν έγινε συνήθεια να δίνουν πέναλτι εις βάρος μας, σε αντίθεση με εμάς που πήραμε ένα με το ζόρι φέτος. Τα παιδιά αξίζουν κάτι καλύτερο στα επόμενα ματς με ομάδες της δυνατότητάς μας, θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τους βαθμούς».

Για τη θέληση των παικτών του: «Δείξαμε πάθος διάθεση τρομερή να πολεμάμε μέχρι τελευταίο λεπτό, με συγκινούν τα παιδιά μακάρι να συνεχίσουμε έτσι».

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss