Παραιτήθηκε ο Λυσσάνδρου από την ΑΕΚ!

Προς αποχώρηση το στέλεχος της ΠΑΕ ΑΕΚ. Έθεσε την παραίτηση του στη διάθεση του Δημήτρη Μελισσανίδη. Οι λόγοι της απόφασης.

«Βόμβα» στην ΑΕΚ. Όπως αναφέρει η «Livesport», o Μηνάς Λυσσάνδρου έθεσε πριν λίγες μέρες την παραίτησή του στον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος θα κρίνει τελικά αν η συνεργασία του Κύπριου νομικού με την «Ένωση» θα ολοκληρωθεί άμεσα.

Ο Α’Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΕΚ ανέλαβε την ευθύνη για κάποιες αρνητικές καταστάσεις εντός του συλλόγου, ενώ στο δημοσιεύμα αναφέρεται επίσης πως διαφωνεί με τις κινήσεις κάποιων στελεχών της ΠΑΕ, αφού έχει στο μυαλό του ένα διαφορερικό πλάνο λειτουργίας της ομάδας.

Το… μπαλάκι περνά πλέον στα χέρια του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ, αφού τονίζεται ότι ο Λυσσάνδρου, που ανέλαβε τα καθήκοντά του στο club το 2016 και πρόσφατα πήρε πάνω του και το κομμάτι της διοίκησης των ακαδημιών, έχει παραιτηθεί δύο φορές στο παρελθόν, όμως ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν τον άφησε να αποχωρήσει.

Πρέπει να σημειωθεί πως στο κείμενο της «Livesport» τονίζεται ότι ο Μηνάς Λυσσάνδρου δεν επιθυμεί την δεδομένη στιγμή να εμπλακεί με τις εκλογές της ΕΠΟ, αν και το όνομά του υπήρχε στο τραπέζι της κυβέρνησης πριν την επιλογή του Θοδωρή Ζαγοράκη.Τότε, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έβαλε… στοπ, αφού δεν ήθελε να χάσει με τίποτα τον Λυσσάνδρου από την ΑΕΚ.

Σε κάθε περίπτωση, η παραίτηση υφίσταται ακόμα και μέσα στις επόμενες ώρες ή μέρες ίσως υπάρξουν εξελίξεις στο ζήτημα. Για την ώρα, το επικρατέστερο σενάριο κάνει λόγο για παραμονή του Λυσσάνδρου μέχρι το τέλος της σεζόν, όμως όλα είναι ανοιχτά.
 

SDNA Google news
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss