Παραλίγο να παίξει άλλος ηθοποιός τον Steve Rogers σε μεγάλη ηλικία – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0   Average: 0/5]


Είχαμε γράψει την κριτική μας χωρίς spoilers για την ταινία Avengers: Endgame, ενώ αποκαλύφθηκε πως ο Chris Evans παραλίγο να μην παίξει τον Steve Rogers σε μεγάλη ηλικία, αλλά διαφορετικός ηθοποιός.

Αυτό αποκάλυψε ο Anthony Mackie στο The Jess Cagle Show (H/T Slash Film), λέγοντας πως ήθελαν να βάλουν έναν ηθοποιό μεγάλης ηλικίας και είχαν διαλέξει 3 μάλιστα, ωστόσο δεν έμοιαζε κανείς από αυτούς στον Chris Evans. Έτσι πήραν ένα κορυφαίο team make up και προσθετικών και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Η σύνοψη για την ταινία είναι η εξής: “Μετά τα καταστροφικά γεγονότα του Avengers: Infinity War, το σύμπαν είναι σε ερείπια ως αποτέλεσμα των ενεργειών του Thanos. Με τη βοήθεια των εναπομεινάντων συμμάχων, οι Avengers πρέπει να συγκεντρωθούν για άλλη μια φορά για να ανατρέψουν τις ενέργειες του Thanos και να αποκατασταθεί η ισορροπία στο σύμπαν μια για πάντα, ανεξάρτητα από τις συνέπειες που μπορεί να υπάρξουν. ”

Στην ταινία Avengers: Endgame, η σκηνοθεσία είναι των Anthony Russo, Joe Russo και παίζουν οι Karen Gillan, Bradley Cooper, Brie Larson, Scarlett Johansson, Evangeline Lilly, Jon Favreau, Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Josh Brolin, Chris Evans, Michelle Pfeiffer, Paul Rudd, Elizabeth Olsen, Chadwick Boseman, Sebastian Stan και άλλοι.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss