Παρουσίαση Be Quiet! Silent Base 801 και Straight Power 11 850W

Πριν από λίγο καιρό, ανανεώσαμε το hardware μας για τις μετρήσεις υποσυστημάτων υπολογιστή (π.χ. επεξεργαστών, καρτών γραφικών κ.λπ.) ωστόσο δεν είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε το νέο μας κουτί και το τροφοδοτικό. 

Επειδή το setup μας θα αλλάζει συχνά και επειδή μας αρέσει και η «ησυχία» επιθυμούσαμε να αποκτήσουμε ένα ευέλικτο κουτί, ως επί το πλείστων «toolless», με πλαϊνά που βγαίνουν εύκολα, ευέλικτο εσωτερικό που μπορεί να δεχτεί μεγάλου μήκους κάρτες γραφικών, ξεχωριστό κλωβό για το τροφοδοτικό, χώρο που μπορεί να φιλοξενήσει τουλάχιστον ένα «διπλό» ψυγείο και με χαρακτηριστικά που διευκολύνουν την διαχείριση των καλωδίων (cable management). 
Αποφασίσαμε να δώσουμε μία ευκαιρία στο νέο κουτί Silent Base 801 της γνωστής εταιρείας Be Quiet! και μετά από ένα μικρό διάστημα καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι καλύπτει πλήρως τις ανάγκες μας και πιστεύουμε ότι θα καλύψει και τις ανάγκες πολλών από εσάς εφόσον αποφασίσετε να επενδύσετε σε αυτό. 

Από άποψη εμφάνισης, το Silent Base 801, παρόλο που απευθύνεται και σε απαιτητικούς χρήστες και σε gamers δεν είναι «πομπώδες» και δεν «φωνάζει» και θα λέγαμε ότι η εταιρεία είχε στόχο να δείχνει περισσότερο διακριτικό -ευθυγραμμιζόμενη με τον «αθόρυβο» χαρακτήρα του- επικεντρώνοντας την προσοχή της στην ευχρηστία και στην ευελιξία. Αναμφισβήτητα το βασικό χρώμα θα αρέσει στους περισσότερους χρήστες ενώ το πορτοκαλί χρώμα σε διάφορα σημεία του εξωτερικού σπάει την μονοτονία.

Η σειρά κουτιών υπολογιστών της εταιρείας αποτελείται και από ένα ακόμη μοντέλο, το Silent Base 601. Το Silent Base 801 σχεδιάστηκε προσφέροντας τα ίδια βασικά χαρακτηριστικά (ευελιξία, αθόρυβη λειτουργία υπολογιστή κ.ά.) αλλά είναι περισσότερο ευρύχωρο και μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερα και μεγαλύτερου μεγέθους υποσυστήματα (π.χ. μεγαλύτερου μήκους κάρτες γραφικών, ψυγεία για water-cooling κ.ά.). 

Διαβάστε ολόκληρο το review

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss