Πατέρας για τρίτη φορά ο Σταμάτης Γονίδης – Τι λέει πρόσωπο από το στενό περιβάλλον του τραγουδιστή στο TLIFE

Πατέρας έγινε ξανά πριν από λίγες ώρες ο Σταμάτης Γονίδης. Ο δημοφιλής τραγουδιστής απέκτησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι στα 63 του, καρπό του έρωτά του με τη σύζυγό του Κατερίνα Κουργιουξίδου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του TLIFE, ο γνωστός τραγουδιστής ήταν εκεί στη γέννα της κορούλας του που ήρθε στον κόσμο στις 11.15 το πρωί σε γνωστό μαιευτήριο των βορείων προαστίων. «Ήταν εκεί ο Σταμάτης Γονίδης, είδε το παιδάκι, το αγκάλιασε. Γεννήθηκε 3.600 γραμμάρια με φυσιολογικό τοκετό» δήλωσε πρόσωπο από το περιβάλλον του τραγουδιστή στο TLIFE.

Το μωρό θα πάρει τα ονόματα Μαρία – Ελένη. Το Μαρία από την Παναγία, διότι για τον Σταμάτη Γονίδη ο ερχομός της ήταν ένα θαύμα και το Ελένη από τη μητέρα της Κατερίνας.

Η όμορφη Κατερίνα Κουργιουξίδου είναι η γυναίκα της ζωής του Σταμάτη Γονίδη. Γνωρίστηκαν πριν από 13 χρόνια περίπου και από τότε είναι αχώριστοι. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2015, στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Στεφάνου, στην Κύθνο και τώρα ο ερχομός του μωρού τους ήρθε να ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Ο Σταμάτης Γονίδης κυκλοφόρησε πριν από 20 ημέρες ένα νέο τραγούδι που υμνεί όλες τις γυναίκες, με τίτλο «Γυναίκα είναι» από τη Sonar Music. Το συγκεκριμένο κομμάτι έχει σημειώσει 2.500.000 προβολές στο Youtube και δεν θα μπορούσε να μην το αφιερώσει στο νεογέννητο κοριτσάκι του…

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss