Πελέ σε Μαραντόνα: «Πάντα θα σε χειροκροτώ»! (Photos)

Υπόκλιση του Πελέ στον Ντιέγκο Μαραντόνα, με αφορμή τα 60α γενέθλια του Αργεντινού «μύθου» του ποδοσφαίρου!

Το ερώτημα διαχρονικό. Πελέ ή Μαραντόνα; Η «μάχη» ανάμεσα στους δύο, παντοτινή. Όσο τα χρόνια περνούν, όσο τα έτη… βαραίνουν τις πλάτες τους, αυτή η κόντρα «μαλακώνει» κάπως. Στοιχείο που φαίνεται περίτρανα απ’ τη βελτίωση των σχέσεων των δύο σούπερ σταρ του αθλήματος. Των ανθρώπων που «σφράγισαν» όχι απλά τις εποχές τους, αλλά την ιστορία του ποδοσφαίρου!

Με αφορμή τα 60α γενέθλια του Ντιέγκο Μαραντόνα λοιπόν, ο 80χρονος πλέον Πελέ, θέλησε να του ευχηθεί με έναν ξεχωριστό τρόπο. Στο λογαριασμό που διατηρεί στα social media, έγραψε ένα ξεχωριστό μήνυμα για τον Ντιεγκίτο.

Συνοδεύοντάς το μάλιστα, με μια ξεχωριστή φωτογραφία των δυο τους. Από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1990 στα γήπεδα της Ιταλίας. Με τους Σεπ Μπλάτερ και Ζοάο Χαβελάνζε (διετέλεσαν πρόεδροι της FIFA) να βρίσκονται σε δεύτερο πλάνο. Κάτι που δεν είναι σίγουρο πως θα κάνει χαρούμενο τον Μαραντόνα βέβαια, μια και οι σχέσεις τους με αμφότερους ήταν τουλάχιστον κακές.

Στο μήνυμα του Πελέ λοιπόν, φαίνεται πέρα από τις ευχές ο σεβασμός που έχει για τον Αργεντινό. Τον οποίο όπως τόνισε θα χειροκροτεί για πάντα:

«Μεγάλε μου φίλε, Μαραντόνα. Πάντα θα σε χειροκροτώ. Πάντα θα σε στηρίζω. Να είναι μακρύ το ταξίδι σου, να χαμογελάς πάντα και να με κάνεις και εμένα να χαμογελώ! Ευτυχισμένα γενέθλια!».

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss