Περιποιηθείτε τα μαλλιά σας με τις θεραπευτικές πρακτικές της Αγιουρβέδα – ELLE

Περιποιηθείτε τα μαλλιά σας με τις θεραπευτικές πρακτικές της Αγιουρβέδα

Η Αγιουρβέδα είναι η παραδοσιακή ιατρική της Iνδίας, έχει ιστορία δώδεκα χιλιάδων ετών και αγγίζει κάθε μας δραστηριότητα, ενώ πλέον έχει εισβάλλει και στην ιεροτελεστία ομορφιά και περιποίησης. Η I.C.O.N. μας συστήνει τη νέα της σειρά για να φροντίσουμε τα μαλλιά μας με τα οφέλη των αιθέριων ελαίων. Η I.C.O.N. δημιούργησε τον όρο Hair-Yurvedics . Η σειρά India θα διεγείρει τις αισθήσεις σας, θρέφοντας τα μαλλιά και γεμίζοντάς τα με τα οφέλη των αιθέριων ελαίων. Το Moringa είναι ένα θαυματουργό έλαιο, γνωστό για τα λιπαρά οξέα που περιέχει, τα οποία δίνουν στα μαλλιά τη χαμένη τους ζωντάνια. Το Argan, γνωστό και ως υγρός χρυσός, θρέφει και ενυδατώνει τα μαλλιά, καταπολεμά το φριζάρισμα και τα κάνει ευκολοχτένιστα. Το υπέροχο άρωμα του κεχριμπαριού μας αγκαλιάζει, καταπραΰνει τις αισθήσεις και αυξάνει την ενέργειά μας.

ΣΑΜΠΟΥΑΝ – Λαμπερό Αγιουβερδικό σαμπουάν
Γεμίστε κάθε τούφα με απίστευτη δύναμη και λάμψη με αυτόν τον υπέροχα πλούσιο αφρό.
Ένα εξωτικό μείγμα από έλαια Μορίνγκα και Άργκαν θεραπεύουν και θρέφουν τα μαλλιά, και δίνουν απαλή αίσθηση και νεανική όψη. Το αφρικανικό Shea Butter δίνει απαλότητα στα μαλλιά και αναζωογονεί τις άτονες τούφες. Διεγείρει τις αισθήσεις και κατευνάζει το πνεύμα.

CONDITIONER – Ενυδατικό Αγιουβερδικό Conditioner
Αποκαταστήστε την εσωτερική υγεία των μαλλιών σας και δώστε τους πολυτελή όψη με αυτή την εξωτική θεραπεία ενδυνάμωσης. Τα θαυματουργά έλαια Μορίνγκα και Άργκαν συνδυάζονται για να δυναμώσουν τις άτονες τούφες. Αναζωογονεί τα μαλλιά από τις ρίζες ως τις άκρες. Συμβάλλει στην ανάπτυξη υγιών μαλλιών. Εμποτίζει κάθε τούφα με βαθιά λάμψη, φροντίζει και θεραπεύει.

ΕΛΑΙΟ – Πλούσια μαλακτική θεραπεία
Θαυματουργά θρεπτικό, απίστευτα ελαφρύ και άχρωμο. Το δικό μας θαύμα, ο δικός μας υγρός χρυσός, το INDIA OIL: γεμάτο με λιπαρά οξέα, θρέφει και προστατεύει. Σε βρεγμένα μαλλιά, δουλέψτε σε όλο το κεφάλι, χρησιμοποιήστε τις παλάμες για το δέρμα, και δείτε τη μαγεία να συμβαίνει.
Σε στεγνά μαλλιά, δίνει επιπλέον προστασία σε όλο το μήκος των μαλλιών. Ιδανικό για χοντρά και ατίθασα μαλλιά, δίνει κίνηση, λάμψη και ευκολία στο χειρισμό.
Το υπέροχο άρωμα του κεχριμπαριού ευωδιάζει, σε συνδυασμό με το προσωπικό σας άρωμα.

DRY – Ελαφρύ θρεπτικό έλαιο
Ζήστε την απόλυτη εμπειρία φροντίδας με αυτό το επαναστατικό μείγμα ελαίων που θα καταπραΰνει και θα αγκαλιάσει κάθε τούφα, αφήνοντάς την απαλή και ελαφριά. Αυτό το πέπλο θρεπτικών συστατικών προσφέρει διπλάσια προστασία από την περιβαλλοντική φθορά και τις ακτίνες UV. Απορροφάται αμέσως από τα μαλλιά, αφήνοντάς τα γεμάτα θρέψη και ελαφριά σαν πούπουλο. Σε βρεγμένα μαλλιά, απαλύνει την επιδερμίδα και μειώνει το χρόνο στεγνώματος. Σε στεγνά μαλλιά, ψεκάστε ελαφρά για να δώσετε προστασία και λάμψη. Το DRY μεταμορφώνεται από υγρό σε ξηρό. Το ονομάσαμε έτσι γιατί, από τη στιγμή που έρχεται σε επαφή με τον αέρα, στεγνώνει στην επιφάνεια της τρίχας, αφήνοντας τα μαλλιά γεμάτα θρέψη και εύκολα στο χειρισμό.

ΕΛΑΙΟ MORINGA
Περιέχει περισσότερα από 90 θρεπτικά συστατικά, που το καθιστούν απαραίτητο για την αναδόμηση και τη θεραπεία των μαλλιών (Σε όλη τη σειρά).

ΕΛΑΙΟ ARGAN
Θρέφει και ενυδατώνει τα μαλλιά κάνοντάς τα ευκολοχτένιστα και χωρίς φριζάρισμα.
(Σε όλη τη σειρά).

ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΙ
Το άρωμά του, που χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα, μας αγκαλιάζει, καταπραΰνοντας τις αισθήσεις μας και αυξάνοντας την ενέργειά μας. (Σε όλη τη σειρά).

SHEA BUTTER
Ένα μαλακτικό που εξάγεται από τον καρπό του αφρικανικού δέντρου shea. Είναι άριστο ενυδατικό, ενώ δίνει απαλότητα και λάμψη και αποκαθιστά την ελαστικότητα των μαλλιών.
(Σαμπουάν).

Θα τα βρείτε σε επιλεγμένα κομμωτήρια και στο eshop: www.iconhome.gr

ΦΥΚΙ
Χάρη στην υψηλή του περιεκτικότητα σε μεταλλικά άλατα, Ιώδιο, βιταμίνες και πρωτεΐνες, τονώνει, ενδυναμώνει και αναζωογονεί τα μαλλιά. (Conditioner).

ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ
Αντιφλεγμονώδες, καταπραΰνει και θεραπεύει
Το τριχωτό της κεφαλής, ενώ περιέχει φυσική προστασία
Από τις ακτινοβολίες UV.
(Dry).

Περισσότερα hair tips:

Κοντό καρέ: Το κούρεμα που θα κάνουμε μόλις μπει το 2021

Πώς θα αποκτήσεις τα μαλλιά των ονείρων σου;

Η Jennifer Lopez σου δίνει ιδέες για τα ωραιότερα χτενίσματα

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss