Περιστέρι-Κολοσσός: Οι δηλώσεις των προπονητών

allstarbasket.gr

Κυρίως στα λάθη, στάθηκαν οι προπονητές Περιστερίου και Κολοσσού Ρόδου, Νίκος Παπανικολόπουλος και Ηλίας Καντζούρης, έπειτα από τον μεταξύ τους αγώνα που έληξε με 84-81 για το Περιστέρι.

Αναλυτικά όσα είπαν μετά από τον αγώνα του Σαββάτου, στην πρεμιέρα της Basket League:

Νίκος Παπανικολόπουλος

“Περιμέναμε ένα κλειστό παιχνίδι είναι προφανές ότι η ομάδα μετά από ένα μήνα που είχε να παίξει επίσημο παιχνίδι μετά το Super Cup και τους συνεχόμενους τραυματισμούς θα ήταν εκτός ρυθμού.

Το λάθος που κάναμε είναι ότι δεν προσεγγίσαμε το παιχνίδι ειδικά στο αμυντικό κομμάτι στο πρώτο ημίχρονο και δώσαμε ρυθμό και 50% τρίποντο στον Κολοσσό που είναι πραγματικά καλή ομάδα”.

Στη συνέχεια ο Παπανικολόπουλος μίλησε για τα λάθη που έγιναν λέγοντας ότι “στο δεύτερο ημίχρονο αντιδράσαμε παίξαμε για 15 λεπτά σωστά και μόλις πήραμε μια διαφορά 15 πόντων κάναμε όλα τα λάθη του κόσμου!

Λάθη τα οποία προφανώς και πρέπει να βελτιώσουμε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που κάνανε, συγχαρητήρια στον Κολοσσό και εύχομαι καλή πορεία στην ομάδα της Ρόδου”.

O προπονητής του Κολοσσού, Ηλίας Καντζούρης, είπε:

“Νομίζω ότι το παιχνίδι κρίθηκε στην κακή αντίδραση μας σαν ομάδα στο τρίτο δεκάλεπτο.

Νομίζω στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα πάντα μέσα από τα λάθη μας καλύψαμε όλα αυτά που είχαμε πει και είχαμε δουλέψει.

Δεν αντιδράσαμε σωστά σ’ αυτό το διάστημα. Το Περιστέρι ανέβασε την πίεση του και εμείς λειτουργήσαμε θα έλεγα όχι ομαδικά. Από εκεί και πέρα, το αποτέλεσμα ήταν φυσιολογικό.

Στο τέλος εννοείται ότι χάσαμε την ευκαιρία με ένα σουτ και ήταν πάρα πολύ θετικό ότι παλέψαμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο αλλά αυτό που πρέπει να κρατήσουμε εμείς είναι ότι ένα παιχνίδι είναι 40 λεπτά, κάθε κατοχή μπάλας είναι διαφορετική και πάνω σ’ αυτό να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε”.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss