Περιστέρι-Κολοσσός Ρόδου 84-81: Ο Λουκάς έδωσε τη λύση (gallery)

allstarbasket.gr

Με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη να πραγματοποιεί εντυπωσιακή εμφάνιση το Περιστέρι νίκησε τον Κολοσσό Ρόδου με 84-81 στην πρεμιέρα της Basket League.

Στο κλειστό “Ανδρέας Παπανδρέου”, το απόγευμα του Σαββάτου, η ποιότητα της ομάδας του Νίκου Παπανικολόπουλου έγινε εμφανής στο τρίτο δεκάλεπτο του αγώνα, όπου σταμάτησε την παραγωγικότητα των φιλοξενούμενων.

Η ομάδα του Ηλία Καντζούρη προηγήθηκε 44-41 στο ημίχρονο με ψηλά ποσοστά, μεταξύ των οποίων 7/14 τρίποντα, αλλά το Περιστέρι απάντησε με την άμυνά του και τον Μαυροκεφαλίδη!

Άρχισε την τρίτη περίοδο με σερί 12-0, την έκλεισε με επιμέρους σκορ 28-10 με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη να πετυχαίνει 11 πόντους σε αυτό το διάστημα και να έχει ήδη 25, πριν αρχίσει το τελευταίο δεκάλεπτο!

Ο Κολοσσός, δείχνει πιο ισχυρός από πέρυσι, έχει λύσεις, θέλει χρόνο για να δείξει κι άλλα πράγματα, αλλά λίγο έλειψε να κάνει τη ζημιά!

Ο Ντόμινικ Άρτις, ο Τζακουάν Λάιλ, αλλά και ο Κερέμ Καντέρ, έδειξαν καλά στοιχεία, μπορούν να αποτελέσουν τους πυλώνες των νησιωτών, που μολονότι βρέθηκαν 15 πόντους πίσω στα 30:00, (69-54) δεν εγκατέλειψαν.

Έδειξαν χαρακτήρα, επέστρεψαν σε μονοψήφιες διαφορές και στα τελευταία δευτερόλεπτα ο Κολοσσός ξαφνικά επέστρεψε στον αγώνα και απείλησε: Όταν με τρίποντο ο Ζάρας ολοκλήρωσε 10-0 σερί που μετέτρεψε το 81-69 του 37:17 σε 81-79 στα 46 δεύτερα!!!

To ματς πήγε στις βολές, το Περιστέρι προηγήθηκε με 84-81 κι ο Κολοσσός έχασε δύο τρίποντα για την ισοφάριση στη λήξη, πρώτα με τον Άρτις και στο τέλος με τον Λάιλ!

Tα δεκάλεπτα: 23-22, 41-44, 69-54, 84-81

Η στατιστική του αγώνα με ένα κλικ:

Δείτε τη photo gallery του αγώνα από το Intime.gr:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

BASKET LEAGUE: Το πρόγραμμα

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss