Περιστέρι: Ο άχαστος Γιάννης Αθηναίου κόντρα στο Μεσολόγγι (video)

Δείτε την εξαιρετική εμφάνιση του Έλληνα γκαρντ στο παιχνίδι του Περιστερίου με το Μεσολόγγι για την Basket League

Με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αθηναίου, το Περιστέρι νίκησε το Μεσολόγγι και το υποχρέωσε στην πρώτη του φετινή ήττα στην Basket League με 84-72.

Στην πρεμιέρα του Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο της ομάδας των δυτικών προαστίων μετά την επιστροφή του, οι γηπεδούχοι πέτυχαν την τρίτη τους φετινή νίκη κι «έπιασαν» στη βαθμολογία τους νεοφώτιστους οι οποίοι έφυγαν για πρώτη φορά με σκυμμένο το κεφάλι.

Ο Γιάννης Αθηναίου ήταν ο άνθρωπος του αγώνα για τους νικητές. Ο έμπειρος γκαρντ πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση, παίρνοντας σωστές αποφάσεις κι εκτελώντας εξαιρετικά από την περιφέρεια. Τελείωσε τον αγώνα με 17 πόντους και 5/5 τρίποντα, ενώ παράλληλα μάζεψε πέντε ριμπάουντ και μοίρασε έξι ασίστ.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στο Περιστέρι, καθώς προηγήθηκε με 22-16 στο φινάλε της πρώτης περιόδου. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αυξήσουν το προβάδισμά τους και στο 18′ είχαν ξεφύγει με 43-27, δείχνοντας έτοιμοι να φτάσουν σε μία άνετη επικράτηση. Οι δύο αντίπαλοι πήγαν στα αποδυτήρια με τον φωτεινό πίνακα του κλειστού «Ανδρέας Παπανδρέου» να γράφει 49-35.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι έδειξαν ότι δεν είχαν καμία διάθεση να παραδοθούν δίχως να παλέψουν. Στο 30′ είχαν μειώσει σε 65-57, ενώ στα μέσα της τελευταίας περιόδου πλησίασαν στους τρεις πόντους (68-65). Σ’ εκείνο το σημείο ο Γιάννης Αθηναίου βγήκε μπροστά και με δύο διαδοχικά τρίποντα έδωσε «ανάσα» στο Περιστέρι το οποίο μέσω της καλής του άμυνας κατάφερε να πάρει τη νίκη με 84-72.

Δείτε όσα έκανε ο Έλληνας γκαρντ του Περιστερίου

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss