Περιστέρι-Προμηθέας Πάτρας 79-90: Έδειξε χαρακτήρα κι έμεινε ζωντανός στα playoffs (pics)

Η ποιότητα και η πληρότητα του Προμηθέα Πάτρας τον κράτησαν ζωντανό στη μάχη των playoffs, αφού το βράδυ της Παρασκευής (14/5) νίκησε με 90-79 εκτός έδρας το Περιστέρι κι έφερε τη σειρά στα ίσια, με 1-1 νίκες!

Πλέον το επόμενο matchball, είναι το βράδυ της Δευτέρας (17/5, 20:50) στην Πάτρα!

Ο Τζέριαν Γκραντ έπαιξε στα όρια του triple double με 19 πόντους, 11 ασίστ και 8 ριμπάουντ, την ώρα που ο Μιχάλης Λούντζης πέτυχε 21 πόντους!

allstarbasket.gr

Ο Τζεράι Γκραντ πρόσθεσε 17 πόντους-9 ριμπάουντ, κι ο Δημήτρης Αγραβάνης 14 πόντους, 7 ριμπάουντ συμπληρώνοντας την τετράδα που έβγαλε το χαρακτήρα που ήθελε ο Προμηθέας, δύο μέρες μετά την εντός έδρας ήττα του με 17 πόντους διαφοράς στο πρώτο παιχνίδι!

allstarbasket.gr

Το Περιστέρι έμεινε άποντο στα τελευταία 3:45 του αγώνα, κι έτσι το 79-81 έγινε με 9-0 των Πατρινών με 90-79.

Στοίχισε η κόπωση ορισμένων βασικών μονάδων του Περιστερίου, που ατύχησε να δει τον Τρε Μακ Λιν να χτυπά στα πλευρά στην αρχή του αγώνα και να μένει μακριά από τα γνώριμα στάνταρντς του.

Ο Τεράν Πέτεγουεϊ πέτυχε 16 από τους 20 πόντους του στο πρώτο ημίχρονο (47-47 το σκορ) για την ομάδα του Μανωλόπουλου, 14 πέτυχε ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, 11 ο Σαλούστρος και 15 ο Γκουτιέρεζ.

Όμως οι γηπεδούχοι έμειναν στο τέλος “από καύσιμα”, βάθος στον πάγκο και προσωπικότητες.

allstarbasket.grΑπό εκείνες που είχε με περίσσευμα ο Προμηθέας, καθώς στην τετράδα που προαναφέραμε, προσθέστε και τον Τζιαν Κλαβέλ με τους 13 πόντους του, που αποτελούσε μόνιμη απειλή για την αντίπαλη άμυνα με τον τρόπο παιχνιδιού του.

Ήταν πάντως ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, για 37 λεπτά, ήταν το απόλυτο ντέρμπι, μολονότι από την τρίτη περίοδο με τον Λούντζη να κάνει τεράστιο παιχνίδι, οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να παίρνουν τα ηνία του!

allstarbasket.gr

Κι όλα αυτά ενώ η πλειονότητά τους ήταν φορτωμένη με φάουλ, σε ένα ματς που οι διαιτητές σφύριζαν κάθε επαφή, με αποτέλεσμα να δούμε από 27 βολές από κάθε ομάδα!

Τα δεκάλεπτα: 28-23, 47-47, 67-67, 79-90

Η στατιστική των δύο ομάδων με ένα κλικ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΩΝ PLAYOFFS

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss