Πετάει… φωτιές η Γρανάδα πριν τον ΠΑΟΚ – Πάτησε κορυφή με μεγάλο διπλό! (ΒΙΝΤΕΟ) | Sportdog Team

ΓρανάδαΠΑΟΚ: Στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος, μαζί με τη Ρεάλ, ανέβηκε η Γρανάδα, χάρη στη νίκη της με 1-0 επί της Χετάφε στο «Αλφόνσο Πέρεθ», για την 7η αγωνιστική.

Λίγες ημέρες πριν υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ για το Europa League, η ομάδα της Ανδαλουσίας πήρε το «τρίποντο» με -αμφισβητούμενο- πέναλτι του Μοντόρο στις καθυστερήσεις του α΄ ημιχρόνου και… αρκετή δόση τύχης, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια με τους Κουκουρέγια και Ουνάλ.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ παρέταξε τους Ρουί Σίλβα, Κάρλος Νέβα, Βαγέχο, Χερμάν, Φουλκιέρ, Μπράις, Σουάρες (55΄ Ματσίς), Μοντόρο (74΄ Νεχουέν Πέρες), Ερέρα, Κένεντι (55΄ Πουέρτας), Μολίνα (74΄ Σόρο)

Μία εβδομάδα μετά τη… βόμβα μεγατόνων που έριξε με τη νίκη επί της Ρεάλ, η Κάντιθ αποδείχθηκε «σκληρό καρύδι» και για τη Βιγιαρεάλ, την οποία κράτησε στο 0-0 και την «γκρέμισε» από την κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι ήταν σαφώς ανώτερη, δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά οι νεοφώτιστοι άντεξαν στο «σφυροκόπημα» και πήραν το βαθμό, που τους διατηρεί στα ψηλά πατώματα της κατάταξης.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, newpost.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss