Ποια ΑΕΚ; Εκεί στέλνουν τον Λουτσέσκου – «Άλμα» σε κορυφαίο πρωτάθλημα (photos)

Έτοιμος για το μεγάλο άλμα στην προπονητική του, καριέρα, εμφανίζεται από τα ρουμάνικα Μέσα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκεται ανάμεσα στους προπονητές που εξετάζονται από τους ανθρώπους της ΑΕΚ, προκειμένου να αναλάβουν μετά το τέλος των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεών, τις τύχες της ομάδας.

Ωστόσο, δημοσιεύματα από τα ΜΜΕ της Ρουμανίας, παρουσιάζουν μια διαφορετική εκδοχή, για τον πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ, που δείχνει έτοιμος για το μεγάλο άλμα στην καριέρα του.

Συγκεκριμένα, όπως γράφει η ιστοσελίδα «prosport», άνθρωποι της Πάρμα προσέγγισαν τον Ρουμάνο προπονητή, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

Μάλιστα, το δημοσίευμα θεωρεί βέβαια, την μετακίνηση του Λουτσέσκου στο Καμπιονάτο, σημειώνοντας πως αναμένεται μέχρι και σήμερα (18/04) το απόγευμα, η τελική του απάντηση.

«Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ένα βήμα από την Πάρμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ρουμάνος τεχνικός θα απαντήσει στην πρότασή της μέχρι το απόγευμα της Κυριακής.

Ο ιδιοκτήτης της Πάρμα υποσχέθηκε στον Λουτσέσκου ότι αν συμφωνήσει να πάει στη Serie B, θα κάνει ό,τι μεταγραφές ζητήσει -ακόμα και Ρουμάνους- ώστε να γυρίσει στη Serie A.

Ο Κάιλ Κράουζε, ιδιοκτήτης της Πάρμα είναι αποφασισμένος να προσλάβει τον Ραζβάν Λουτσέσκου, όμως έχει δώσει περιθώριο 24 ωρών στον Ρουμάνο για να απαντήσει στην πρότασή του.

Ο Λουτσέσκου αφότου έμεινε ελεύθερος από την Αλ Χιλάλ δεν ήθελε να συμφωνήσει με κάποια ομάδα ως το καλοκαίρι, όμως τώρα τα σχέδιά του ανατράπηκαν», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss