Ποια επιδόματα και συντάξεις θα καταβληθούν μέχρι τέλος Ιανουαρίου

Έως το τέλος του Ιανουαρίου χιλιάδες εργαζόμενοι, άνεργοι και συνταξιούχοι θα εισπράξουν μισθούς, συντάξεις και επιδόματα.

Αναλυτικά όλες οι πληρωμές που θα πραγματοποιηθούν μέσα στο επόμενο 20ήμερο:

Έως και το τέλος Ιανουαρίου καταβάλλονται:

Το τελευταίο τμήμα Δώρου Χριστουγέννων για όλους τους εργαζόμενους που ήταν σε αναστολή σύμβασης εργασίας τον Δεκέμβριο. Όσοι ήταν σε αναστολή εργασίας ολόκληρο τον Δεκέμβριο θα λάβουν 73 ευρώ. Οι υπόλοιποι θα λάβουν αναλογία.

Μέσα στις επόμενες μέρες καταβάλλονται οι έξτρα μήνες επιδότησης σε χιλιάδες ανέργους το δικαίωμα των οποίων έληξε τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο. Ειδικότερα καταβάλλεται ο πρώτος έξτρα μήνας (400 ευρώ) σε ανέργους το δικαίωμα επιδότησης των οποίων έληξε τον Δεκέμβριο και ο δεύτερος μήνας επιδότησης (400 ευρώ) σε ανέργους το δικαίωμα επιδότησης των οποίων έληξε τον Νοέμβριο.

Εντός Ιανουαρίου θα πληρωθεί και το επίδομα των 400 ευρώ στους επιστήμονες (δικηγόρους, μηχανικούς, γιατρούς, υγειονομικούς, γεωτεχνικούς, δικαστικούς επιμελητές κ.α). Σύμφωνα με πληροφορίες, η διαδικασία θα περιλαμβάνει αίτηση σε ηλεκτρονική πλατφόρμα καθώς και εισοδηματικά κριτήρια.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss