Ποιες είναι οι «Σφήκες» που έκαναν έξαλλη τη Ζήνα Κουτσελίνη (pics, video)

Στο επίκεντρο βρέθηκαν οι «Σφήκες» του «Τhe 2night Show», μετά την αποχώρηση της Ζήνας Κουτσελίνη από τα γυρίσματα της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ενοχλήθηκε από το στιλ των ερωτήσεων των τριών κυριών, ενώ μία συγκεκριμένη φράση ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι…. 

Οι «Σφήκες» υποδέχονται τους καλεσμένους της εκπομπής πριν συναντηθούν με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και είτε τους υποβάλλουν σε κάποια δοκιμασία, είτε τους κάνουν πιο… πικάντικες ερωτήσεις. Τους «τσιμπούν» χωρίς να τους πονούν… Όχι πάντα όλους! 

Το TLife αλίευσε στοιχεία για τη θηλυκή τριάδα που αποτελείται από τη Super Kική, τη Χρύσα Κατσαρίνη και τη Φελίσια Λαπάτη.

Η Super Κική, κατά κόσμον Κική Λιτσάκη, σχολιάζει με τρέλα και με πολύ χιούμορ στο youtube και στο Instagram όλα όσα συμβαίνουν στην καθημερινότητα. Είναι η… influencer των φτωχών, όπως γράφει στον λογαριασμό της στο Instagram, ο οποίος αριθμεί 125.000 ακόλουθους. Η 28χρονη έχει σπουδάσει ηθοποιός και προσπαθεί να μεταφέρει αισιοδοξία και χαμόγελα μέσα από καθημερινές ιστορίες.

Κατάγεται από τη Χίο και ζει στην Αθήνα τα τελευταία 10 χρόνια. Σε συνέντευξή της στο neolaia.gr είχε αποκαλύψει: «Η αλήθεια είναι ότι σαν παιδί πέρασα αρκετά δύσκολα, με αποτέλεσμα να έρθω στην Αθήνα για να μπω σε κέντρο απεξάρτησης ΚΕΘΕΑ.

Όλες οι «περιπέτειες που είχα με έκαναν να αντιμετωπίζω τη ζωή με χιούμορ και ο βασικός μου στόχος είναι να μπορέσω να βάλω έστω κι ένα «λιθαράκι» αισιοδοξίας στην καθημερινότητα των ανθρώπων που με παρακολουθούν».

Η Super Κική εξήγησε πώς άρχισε να ανεβάζει stories με χιουμοριστικό σχολιασμό πάνω σε θέματα που βιώνουμε όλοι στην καθημερινότητά μας: «Η αλήθεια είναι ότι ήμουν έτσι πάντα σαν χαρακτήρας. Η Κική στο Instagram είναι η Κική που θα γνωρίσεις στην καθημερινότητά της…

Μια μέρα, έστειλα μήνυμα στον Αλέξανδρο Κοψιάλη ως fan για να του πω τη γνώμη μου πάνω σε ένα video του. Με παρότρυνε να του στείλω ένα video με το πώς θα το έλεγα εγώ. Το έκανα, του φάνηκε αστείο και με κοινοποίησε.

Την επόμενη μέρα από το πουθενά και χωρίς να έχω ιδιαίτερες σχέσεις με social media και γενικά τεχνολογία, το προφίλ μου κόλλησε από έναν μαζικό αριθμό μηνυμάτων και αιτημάτων που δέχτηκα. Κάπως έτσι ξεκίνησα να το κάνω καθημερινά».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Διαχρονική στιγμή !!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Super Kikii (@super_kikii) στις

H Χρύσα Κατσαρίνη είναι stand up comedian. Γεννήθηκε στην Καβάλα. Σπούδασε υποκριτική στην Ανώτερα Σχολή Δραματικής Τέχνης “Ανδρέας Βουτσινάς”, ενώ έχει κάνει σπουδές και στη διαιοτολογία. Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο έγινε το 2014, σε μία guest εμφάνιση, ως κωμικός σχολιαστής στην εκπομπή «Νικ Ο Κλοκ» που παρουσίαζε ο Νίκος Μουτσινάς.

Το κοινό τη γνώρισε μέσα από την πλατφόρμα του «ComedyLab» στην εκπομπή «Άουτς». Πριν από τρία χρόνια συμμετείχε στο πάνελ της πρωινής εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου».

Σε παλιότερη συνέντευξή της στο «Αθηνόραμα» είχε μιλήσει για τη δουλειά της, την οποία αγαπά βαθιά: «Δεν βιώνω άσχημα συναισθήματα στη δουλειά μου. Περνάω κρίσεις, καταθλίψεις και διάφορες περίεργες φάσεις ανά περιόδους, όπως κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος θέλω να πιστεύω, όμως συνολικά μου προσφέρει υπέροχα συναισθήματα.

Ουσιαστικά, δεν πρόκειται απλά για έρωτα, γιατί ως γνωστόν ο έρωτας είναι ένα συναίσθημα που υπάρχει στην αρχή αλλά σιγά-σιγά ξεθυμαίνει. Εγώ έχω βαθιά αγάπη για αυτό που κάνω, θέλω σε κάθε ευκαιρία να κερδίζω τη σχέση μου με το stand up και να γίνομαι καλύτερη».

Παραδέχτηκε ακόμα πως στα πρώτα της βήματα στο stand up αλλά και στο YouTube είχε αντιμετωπίσει σεξισμό: «Η αλήθεια είναι πως με το κοινό ποτέ δεν είχα θέμα, ο κόσμος περνούσε καλά και άκουγα καλά σχόλια. Το πρόβλημα ήταν κυρίως με τους μαγαζάτορες και μετά στο «Άουτς».

Αλλά στο YouTube αυτό είναι κάτι που δεν γίνεται να αποφύγεις, μια και μαζεύεις απόψεις ανθρώπων που δεν είναι στον κύκλο σου. Θυμάμαι είχα σοκαριστεί πολύ με τα σχόλια και τις αντιδράσεις στη συγκεκριμένη εκπομπή. Έπαιρνα τηλέφωνο κλαμένη την υπόλοιπη ομάδα στο ComedyLab και έλεγα «παιδιά μήπως να το σταματήσουμε;».

Ήταν η πρώτη μου δουλειά και την αγαπούσα ανεξάρτητα με το πόσο καλή ήταν, αλλά έβλεπα να τη μισούν. Βέβαια, πλέον ισχύει το εξής περίεργο: πολλοί με ρωτάνε αν θα ξαναβγάλω επεισόδια. Φαντάζομαι είναι αυτό το καλτ της υπόθεσης», ανέφερε στο Αθηνόραμα.

Στην ίδια συνέντευξη είχε μιλήσει και για την προσωπική της ζωή και είχε εξομολογηθεί ότι στα παιδικά της χρόνια βίωσε την ενδοοικογενειακή βία: «Ο πατέρας μου γυρνούσε στο σπίτι και μας ασκούσε βία, στη μητέρα μου κυρίως. Αυτό γινόταν για δέκα χρόνια. Εγώ την επόμενη μέρα πήγαινα στο σχολείο και ήμουν το πιο χαρούμενο παιδί του κόσμου, σαν να μην είχε γίνει τίποτα το προηγούμενο βράδυ.

Δεν ξέρω αν κάτι με προστάτεψε, μια ανώτερη δύναμη, ή αν ήταν ο ίδιος μου ο εαυτός που απώθησε αυτή τη μνήμη από το μυαλό μου για να με προστατεύσω, αλλά πιστεύω πως ό,τι έχει συμβεί μέχρι τώρα στη ζωή μου, ακόμα και τα πιο άσχημα και μικρά πράγματα, με οδήγησαν σε αυτό που είμαι τώρα. Και αυτό που είμαι τώρα, το αγαπώ πάρα πολύ. Δεν υπάρχει αυτολύπηση πουθενά, ούτε κάποιο συναίσθημα, είναι σαν να σου εξιστορώ μια ιστορία ενός άλλου.

Και πώς έληξε η ιστορία αυτού του «άλλου»;
Όταν ήμουν περίπου δεκατέσσερα, μαζέψαμε τα πράγματα μας με τη μητέρα μου και φύγαμε από το σπίτι. Ήταν ό,τι πιο απελευθερωτικό έχω ζήσει ποτέ στη ζωή μου. Δεν μπορώ να σου εξηγήσω το συναίσθημα του να φεύγεις από ένα καταπιεστικό περιβάλλον και να πηγαίνεις έστω και ένα τετράγωνο μακριά. Ήταν σαν να αλλάξαμε χώρα», περιέγραψε στο Αθηνόραμα. 

Η Φελίσια Λαπάτη, το τρίτο μέλος της γυναικείας παρέας, είναι κόρη του συζύγου της Έλλης Αγγελιδάκη, Γιάννη Τσαλαπάτη, από τον πρώτο γάμο του με την Ευαγγελία Κρητικού. Σπούδασε δημοσιογραφία στη σχολή του ANT1 κι έκανε την πρακτική της στο «Πρωινό» στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.

Μικρή, ήθελε να γίνει ηθοποιός. Έκανε προετοιμασία για να δώσει στο Εθνικό, αλλά τελευταία στιγμή δείλιασε και δεν πήγε στις εξετάσεις. Η Φελίσια έχει εμφανιστεί και σε video clip πολλών τραγουδιστών. 

Η εντυπωσιακή μελαχρινή, έγινε ιδιαίτερα γνωστή από τη σχέση της με τον Ηλία Βρεττό. Πριν από δύο χρόνια, δοκίμασε τις αντοχές της στο ριάλιτι επιβίωσης «Survivor».

Σήμερα, είναι μια ευτυχισμένη μανούλα ενός πανέμορφου αγοριού, καρπός του έρωτά της με τον επιχειρηματία Μιχάλη Αντιώτη και απολαμβάνει πραγματικά τον ρόλο της μητρότητας.

Εκτός από τη συμμετοχή της στο «The 2night show» κάνει κάθε απόγευμα εκπομπή με τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο, στο ραδιόφωνο του Sfera 102,2 .

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss