Ποιο τζιν παντελόνι να διαλέξεις ανάλογα το σωματότυπο σου!

Τα τζιν παντελόνια είναι τα αγαπημένα παντελόνια όλων των γυναικών, αφού φοριούνται όλες τις ώρες και όλες τις εποχές! Για να επιλέξεις όμως το τέλειο τζιν παντελόνι που θα σε αναδεικνύει και θα αγκαλιάζει απόλυτα το σώμα σου πρέπει να λάβεις υπ’όψιν και το σωματότυπο σου.

Όπως είναι φυσικό, κάθε σώμα έχει τις δικές του αδυναμίες που πρέπει να καμουφλάρεις και τα δικά του δυνατά σημεία που πρέπει να τονίσεις. Το κατάλληλο jean πρέπει να πετυχαίνει ακριβώς αυτό! Δες λοιπόν ποιο τζιν παντελόνι πρέπει να διαλέξεις ανάλογα το σωματότυπο σου!

Το κατάλληλο τζιν παντελόνι για το σώμα σου!

Σωματότυπος μήλο

Αν ο σωματότυπος σου είναι μήλο, αυτό σημαίνει ότι έχεις αδύνατα πόδια, ενώ έχεις περισσότερο όγκο στην κοιλιά και στο στήθος σου. Στόχος του τέλειου τζιν παντελονιού για εσένα είναι να κρύψει την κοιλίτσα σου και να αναδείξει τα καλλίγραμμα πόδια σου. Προτίμησε λοιπόν ένα ψηλόμεσο τζιν σε ίσια γραμμή, για παράδειγμα ένα mom fit τζιν, που θα καλύπτει την κοιλιά και θα τραβάει την προσοχή στα πόδια σου. Μπορείς επίσης να επιλέξεις ένα skinny τζιν παντελόνι αρκεί να το φορέσεις με ριχτά πουκάμισα και χαλαρές μπλούζες από πάνω.

Δες επίσης: Ποιο παντελόνι να διαλέξεις ανάλογα με το σωματότυπο σου!

Σωματότυπος αχλάδι

Ο σωματότυπος αχλάδι, που οι περισσότερες Ελληνίδες έχουμε, χαρακτηρίζεται από στενή μέση και πιο ανοιχτή περιφέρεια. Αυτό που πρέπει να κάνεις για να κολακεύσεις το σώμα σου είναι να τραβήξεις την προσοχή στη μέση σου που αποτελεί το πιο λεπτό σημείο στο σώμα σου. Ένα ψηλόμεσο τζιν παντελόνι, όπως τα paperbag jeans που πέφτουν ριχτά στην περιφέρεια, είναι ότι πρέπει για σένα. Τα boyfriend jeans είναι επίσης μια καλή επιλογή αρκεί να μην είναι πολύ φαρδιά. Απόφυγε τα τζιν με έντονες τσέπες που θα δείχνουν τους γοφούς σου πιο γεμάτους και πες ναι στους σκούρους χρωματισμούς.

Δες επίσης: 8 Τάσεις στα γυναικεία τζιν παντελόνια για το 2021

Σωματότυπος κλεψύδρα

Αν έχεις σωματότυπο κλεψύδρα τότε δεν έχει πολλά να ανησυχείς. Η συμμετρία των γοφών με τους ώμους σου και η λεπτή σου μέση μπορούν να αναδειχθούν τέλεια με ένα skinny jean που θα σε κάνει να δείχνεις ψιλόλιγνη. Για αλλαγή φόρεσε και flared jeans που είναι εφαρμοστά μέχρι το γόνατο και ανοίγουν στο τελείωμα τους. Όπως και να έχει, απόφυγε τα φαρδιά τζιν που θα σε κάνουν να δείχνεις πιο ανοιχτή στη λεκάνη και δε θα σε κολακεύουν ιδιαίτερα.

Δες επίσης: Ποια φούστα να διαλέξεις ανάλογα με το σωματότυπο σου!

Σωματότυπος μπανάνα

Αν το σώμα σου είναι μονοκόμματο, χωρίς καμπύλες τότε έχεις σωματότυπο μπανάνα. Αυτό που επιζητάς από το τζιν παντελόνι σου είναι να σου δημιουργεί την αίσθηση ενός πιο θηλυκού σώματος. Ένα paperbag παντελόνι με δέσιμο στη μέση ή ένα τζιν τύπου leggings μπορούν να σου δώσουν τις καμπύλες που πάντα ήθελες. Ακόμα όμως και ένα boyfriend τζιν παντελόνι που θα δώσει όγκο στην περιφέρεια μπορεί να λειτουργήσει για εσένα. Να θυμάσαι: οι ζώνες πάντα βοηθάν για να δημιουργήσουν μέση!

Μοίρασε την αγάπη σου εαν βρήκες το άρθρο ενδιαφέρον πατώντας στη καρδούλα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss