Πολύ καλά νέα για τον Jeff Bridges στην μάχη με τον καρκίνο – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0   Average: 0/5]


O σπουδαίος ηθοποιός Jeff Bridges ανακοίνωσε πριν λίγους μήνες στο Twitter πως πάσχει από λέμφωμα και συνεχίζοντας ενημέρωσε πως η”πρόγνωση είναι καλή” και πως έχει ξεκινήσει θεραπεία.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιό είχε αναφέρει τα εξής: «Όπως θα έλεγε ο Dude… Καινούργια σκατά ήρθαν στο φως. Διαγνώστηκα με λέμφωμα. Αν και πρόκειται για σοβαρή ασθένεια νιώθω τυχερός γιατί έχω μια σπουδαία ομάδα γιατρών γύρω μου και η πρόγνωση είναι καλή.»

Στο site του ενημερώνει για την κατάσταση της υγείας του και παράλληλα θα στηρίζει τις φιλανθρωπικές οργανώσεις των No Kid Hungry και Edible Schoolyard Project. Ο ίδιος ανέφερε: «Αυτό το πράγμα με τον καρκίνο φέρνει πολύτιμα συναισθήματα, και ευγνωμοσύνη, και παλιομοδίτικη αγάπη, και πολλά απ’ αυτά, και με το παραπάνω. Είναι μεταδοτική όλη αυτή η αγάπη, σαν κάποιο είδος θετικού ιού. Αυτός ο καρκίνος με κάνει να εκτιμώ την θνητότητά μου, να εκτιμώ το εφήμερο».

Πριν λίγο καιρό στο Instagram, o ηθοποιός γιόρτασε στο σπίτι του τα 71α γενέθλια του και δήλωσε ευγνώμων για την αγάπη και τη στήριξη από συγγενείς και φίλους, ενώ παράλληλα ευχαριστεί όλους τους θαυμαστές του για τα μηνύματα συμπαράστασης και τώρα είναι πολύ καλά τα νέα μιας και η μάχη με τον καρκίνο αρχίζει και τον αναδεικνύει νικητή.

Ο Jeff bridges ανέφερε τα εξής: «Η μαγνητική δείχνει σημαντική συρρίκνωση του όγκου και επιστρέφω στο σπίτι με πολύ καλά νέα. Ταυτόχρονα παρακολουθώ τι συμβαίνει στη χώρα μου με βαριά καρδιά. Τι μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος μπροστά σε αυτό τον πολιτικό ξεπεσμό. Χρησιμοποιώντας μια χαρακτηριστική φράση από τον μέντορά μου: Πολλά πράγματα μπορεί να είναι κανείς στη ζωή, αλλά πάντα να επιλέγετε να είστε η αγάπη.»

Το λέμφωμα επηρεάζει το λεμφικό σύστημα του οργανισμού και είναι μορφή καρκίνου απειλητική για τη ζωή σε πολλές περιπτώσεις. Μακάρι να πάνε ολα καλά και σύντομα να τον ξαναδούμε σε ταινίες.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss