Πονοκέφαλος για Καρέρα πριν τον ΠΑΟΚ! Αμφίβολος βασικότατος παίκτης | Sportdog Team

Το πρόβλημα στη βουβωνική χώρα που αντιμετωπίζει ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ίσως του στερήσει τη συμμετοχή στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, την Κυριακή (18/10, 20:30) στο ΟΑΚΑ.

Ο Ουκρανός αμυντικός της ΑΕΚ ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, κάτι που αναμένεται να συνεχιστεί την Τετάρτη (14/10), και θα δοκιμάσει να μπει την Πέμπτη σε κανονικούς ρυθμούς.

 Εάν τα καταφέρει, τότε θα δηλώσει “παρών” για το σπουδαίο ματς της 5ης αγωνιστικής της Super League. Εάν όχι, τότε τον πρώτο λόγο ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο έχουν οι Σβάρνας, Χνιντ, χωρίς όμως να αποκλείεται η επιλογή Νεντελτσεάρου αντί του Τυνήσιου.

Απόντες επίσης λόγω τραυματισμού θα είναι και οι Λιβάι Γκαρσία, Έλντερ Λόπες, Ντάμιαν Σιμάνσκι, Κώστας Γαλανόπουλος και Μιχάλης Μπακάκης, ενώ το “πάλευει” ο Παουλίνιο, που ίσως προλάβει να συμπεριληφθεί στην αποστολή, όχι όμως και στο βασικό σχήμα, αφού η θέση στα δεξιά έχει καλυφθεί από το Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο. Τιμωρημένος είναι ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος απουσίαζε με τους υπόλοιπους διεθνείς (Σβάρνα, Μπότο, Χριστόπουλο), που θα ενσωματωθούν στην ομάδα την Πέμπτη.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, newpost.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss