Πού μπορείς να βρεις τα πιο cool T-Shirts με τον ωροσκόπο σου;

Αυτά τα μπλουζάκια αποτελούν την καλύτερη προσθήκη που θα κάνουμε φέτος στην γκαρνταρόμπα μας!

Το γαλλικό brand Sézane έχει κερδίσει τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Τώρα, έχουν κυκλοφορήσει μπλούζες με ωροσκόπους που κοστίζουν μόνο 45€, και έχουμε ενθουσιαστεί. Χάρη σε αυτήν τη νέα κολεξιόν του Παριζιάνικου brand, δεν θα χρειαστεί να εξηγήσεις σε κανέναν «ποια είσαι», θα τα πει όλα το T-shirt σου.

Η συλλογή είναι στα γαλλικά, κάτι που την κάνει ασύγκριτα chic σε σχέση με τις υπόλοιπες επιλογές στην αγορά. Οι μπλούζες αυτές δείχνουν τέλειες φορεμένες με τζιν ή σορτς για τις πιο ζεστές μέρες του χρόνου.

Επίσης, αν θες να μάθεις την αστρολογική ετήσια πρόβλεψη του ζώδιού σου για το 2021, μπες στο website του brand. Για τον Κριό γράφει για παράδειγμα:

«Περισσότερο από ποτέ, φέτος δεν παίζει ρόλο ο προορισμός, αλλά η διαδρομή. Κάθε βήμα μετράει και θα σε οδηγήσει πιο μπροστά από ό, τι θα μπορούσες ποτέ να φανταστείς, εκεί οπού βρίσκονται τα μεγαλύτερα σου όνειρα. Βρες το θάρρος σου, την εσωτερική σου δύναμη και ακολούθησε τον δρόμο της καρδιάς σου, υπέροχα πράγματα θα σου συμβούν!»

Αν δεν γνωρίζεις όμως πολύ καλά αυτό το brand, επέτρεψε μας να σου κάνουμε μια εισαγωγή. Η γαλλική φίρμα Sezane ξεκίνησε το 2013 από την Morgane Sézalory. Τα ρούχα αυτά είναι άκρως θηλυκά. Θα βρεις πολλά υπέροχα φορέματα με print, τζιν σε ίσια γραμμή, εφαρμοστά παλτό και πολλά ακόμη κομμάτια. Αν, λοιπόν, θαυμάζεις και εσύ γαλλικό στυλ, και είσαι περήφανη για τον ωροσκόπο σου, τότε πρέπει να επισκεφτείς online το Sézane και να αγοράσεις αυτήν την μπλούζα, η οποία αντιπροσωπεύει πλήρως τo γαλλικό στυλ και την κομψότητα.

Info: www.sezane.com

Δες επίσης: Oκτώ οutfits που δείχνουν τέλεια με ό,τι καλσόν και να φορέσεις

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss