Πρίγκηπας στο Μονακό ο Τσιτσιπάς – Νίκησε τον Ρούμπλεφ και το… σήκωσε (ΒΙΝΤΕΟ) | Sportdog Team

Ο Έλληνας τενίστας ήταν εντυπωσιακός απέναντι στον Ρώσο και με 6-3, 6-3 μόλις σε 71 λεπτά κατάφερε και κέρδισε τον πρώτο του τίτλο σε τουρνουά Masters

Στέφανος Τσιτσιπάς: Παίζοντας εκπληκτικά και μόλις σε 71 λεπτά, ο Έλληνας τενίστας νίκησε με 6-3, 6-3 τον Αντρέι Ρούμπλεφ και κατέκτησε το Masters του Μόντε Κάρλο. Αυτός ήταν ο πρώτος τίτλος για τέτοιο τουρνουά της καριέρας του, ενώ ο έκτος συνολικά σε 14 τελικούς που έχει αγωνιστεί.
Στο πρώτο σετ ο Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης ξεκίνησε με break κάνοντας το 2-0 και συνέχισε με την διατήρηση του σερβίς του (3-0). Ο Ρώσος θα μειώσει σε 3-1, όμως ο Έλληνας τενίστας με love σέρβις game θα κάνει το 4-1. Ο Ρούμπλεφ θα μειώσει σε 4-2 και 5-3, όμως ο Τσιτσιπάς θα καταφέρει να κρατήσει το σερβίς του και θα κάνει 6-3.

Στο δεύτερο σετ ο Έλληνας τενίστας θα κάνει και πάλι γρήγορο break και θα προηγηθεί με 3-1. Ο Ρούμπλεφ θα μειώσει σε 3-2, αλλά και 4-3, όμως ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα καταφέρει να κρατήσει το σερβίς του και με νέο break θα φτάσει στο 6-3 και την κατάκτηση του τίτλου. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss