Προμηθέας: Έρχεται μέχρι την Δευτέρα ο Ρέι!

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ και νυν της Πετκίμ Κέντρικ Ρέι, έρχεται σύμφωνα με πληροφορίες του OnSports μέχρι την Δευτέρα στην Πάτρα

Εν αναμονή του Κέντρικ Ρέι βρίσκονται στον Προμηθέα, με τον παίκτη να αναμένεται στην Πάτρα μέχρι την Δευτέρα σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του OnSports!

Ο Αμερικανός γκαρντ της Πετκίμ, που έχει αγωνιστεί στην Basket League, φορώντας την φανέλα της ΑΕΚ έχει συμφωνήσει σε όλα με την διοίκηση της ομάδας της Πάτρας και αποτελεί την επιλογή του Μάκη Γιατρά για την ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής της ομάδας για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος, αλλά και για το Κύπελλο Ελλάδος.

Ο Κέντρικ Ρέι αρχικά αναμένονταν στην Ελλάδα την Κυριακή, αλλά πιθανότατα θα φτάσει την Δευτέρα, οπότε και θα ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα της Πάτρας, κάνοντας ταχύρυθμα μαθήματα σε ότι αφορά τα συστήματα και τον ρόλο που θα έχει στον Προμηθέα.

Ο προπονητής των Πατρινών Μάκης Γιατράς θα ήθελε και έναν ψηλό για να αντικαταστήσει τον Κουίνσι Φορντ, αλλά δεν υπάρχει κάτι καλό στην αγορά προκειμένου να κινηθεί άμεσα και να τον φέρει στην Ελλάδα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss