Προμηθέας: Ο Λούντζης ελπίζει «να μην επηρεαστούμε από την έλλειψη ρυθμού»

Ο γκαρντ του Προμηθέα Μιχάλης Λούντζης αναφέρεται στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη

Να μην επηρεαστούν από την έλλειψη ρυθμού λόγω της διακοπής ευελπιστεί ο Μιχάλης Λούντζης στο blog που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ, όσον αφορά τον αγώνα του Σαββάτου (6/3, 5μ.μ., ΕΡΤ3) για τον Προμηθέα κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη.

Το blog του Μιχάλη Λούντζη στον ΕΣΑΚΕ αναφέρει:

Καλησπέρα σας,

Είναι το δεύτερο παιχνίδι που παίζουμε με τον ΠΑΟΚ σε σύντομο χρονικό διάστημα, μετά τον αγώνα του κυπέλλου και στόχος είναι να «ζευγαρώσουμε» τις νίκες μας απέναντι του.

Αυτό δεν θα είναι καθόλου εύκολο, η διοργάνωση της Stoiximan Basket League είναι εντελώς διαφορετική από ένα νοκ-αουτ αγώνα κυπέλλου, πρόκειται για μαραθώνιο, και επίσης οι δυο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους.

Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα που πήρε ψυχολογία μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Λάρισας και ενδεχομένως να έχει έξτρα κίνητρο μετά την νίκη μας στον ημιτελικό του κυπέλλου.

Εμείς από την μεριά μας, ελπίζω να μην επηρεαστούμε από την έλλειψη ρυθμού, μετά την αναβολή του αγώνα της προηγούμενης εβδομάδας με την Α.Ε.Κ. και να μπούμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, να ακολουθήσουμε το πλάνο μας και στο τέλος να φύγουμε με τη νίκη από τη Θεσσαλονίκη.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss