Προμηθέας Πάτρας: Η παρουσίαση της Μπούρσασπορ πριν από τον αγώνα της Τρίτης

allstarbasket.gr

Την παρουσίαση της Μπούρσασπορ, επόμενης αντιπάλου του στο EuroCup, αύριο Τρίτη (13/10, 20:00), κάνει ο Προμηθέας Πάτρας.

Η ελληνική ομάδα έχει αρχίσει το EuroCup με δύο ήττες και φιλοδοξεί το βράδυ της Τρίτης να φύγει με τη νίκη από την έδρα της τουρκικής Μπούρσασπορ, στην τρίτη αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

Μέσω του επίσημου site του, ο Προμηθέας Πάτρας παρουσιάζει την Μπούρσασπορ:

“H Bursaspor Basketbol, που για χορηγικούς λόγους αναφέρεται ως Frutti Extra Bursaspor εδρεύει στην Προύσα (Bursa ) της Τουρκίας.

Ιδρύθηκε το 2014 και αγωνίζεται με χρώματα το πράσινο, το μαύρο και το λευκό.

Είναι το μπασκετικό τμήμα του Αθλητικού συλλόγου Bursaspor, που ιδρύθηκε το 1963Το 2019 κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Β΄ Κατηγορία της Τουρκίας και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο 2019-20 αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Basketbol Süper Ligi, όπου τη στιγμή της διακοπής βρισκόταν στην 9η θέση με 11 νίκες και 12 ήττες.

Η φετινή είναι η πρώτη ευρωπαϊκή συμμετοχή της.

Η Frutti Extra Bursaspor εμφανίζεται πολύ ανανεωμένη την νέα χρονιά, καθώς ενισχύθηκε για να μπορεί ν’ ανταποκριθεί στις διπλές απαιτήσεις της πρώτης ευρωπαϊκής της συμμετοχής και του τουρκικού πρωταθλήματος.

Θα πορευθεί με νέο προπονητή, τον περσινό βοηθό, Tutku Acik (με πολυετή ευρωπαϊκή εμπειρία ως παίκτης), τους έμπειρους Oguz Savas(με 14 χρόνια εμπειρίας στην Ευρωλίγκα), Kenny Kadji (3 χρόνια στο EuroCup) και Birkan Batuk (6 χρόνια στην Ευρωλίγκα), αλλά και τους ταλαντούχους Xavier Munford, Malik Newman, Daniel Hamilton και Omer Ilyasoglu.

Παράλληλα, συνεχίζουν οι Ender Arslan (πρώτος Τούρκος παίκτης σε συμμετοχές στην Ευρωλίγκα και Perry Jones III.

Στην Τουρκία ξεκίνησε με 2 νίκες (89-73 την Besiktas εντός και 89-75 την Lokman Hekim Fethiye Bld εκτός) και 1 ήττα την Κυριακή (78-90 από την Gaziantep Basketbol εντός).

Στο 7DAYS EuroCup ηττήθηκε στην πρεμιέρα από την Trento μέσα στην Τουρκία, ενώ την 2η αγωνιστική επικράτησε άνευ αγώνος της Cedevita/Olympija.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΟΥ EUROCUP

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss