Προμηθέας Π.: Το ταξίδι αρχίζει

Απόψε στις 19.30 η ομάδα της Πάτρας σηκώνει… ευρωπαϊκή αυλαία και υποδέχεται την Γκραν Κανάρια για την πρώτη αγωνιστική του Eurocup

Με τον… αέρα της κατάκτησης του πρώτου Ελληνικού Super Cup της ιστορίας η ομάδα του Προμηθέα ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει ανάλογο ντεμπούτο και στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά θα συμμετάσχει για δεύτερη συνεχή σεζόν στο Eurocup και η πρώτη αγωνιστική της διοργάνωσης τον βρίσκει να υποδέχεται την Γκραν Κανάρια. Η ισπανική ομάδα (που μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να «δέσει» και βρίσκεται στο 1-2 στην ACB) μοιάζει ως η πιο δυνατή ομάδα του ομίλου, με τους Πατρινούς να έχουν την ευκαιρία να τους… κάνουν την ζημιά.
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που αρχίζουμε ξανά τα επίσημα παιχνίδια στο Eurocup, αφού την προηγούμενη σεζόν αναγκαστήκαμε να σταματήσουμε να παίζουμε. Αναφορικά με το ματς με την Γκραν Κανάρια, θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, με υψηλές προσδοκίες και μεγάλο μπάτζετ. Πρέπει να προσεγγίσουμε το παιχνίδι με συγκέντρωση και στις δύο πλευρές του παρκέ, για να πάρουμε την νίκη» είπε ο Μάκης Γιατράς ο οποίος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και θέλει να δει την ομάδα του να ξεκινάει όπως και στο Super Cup.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss