Πρωτότυπες Ιδέες για μακιγιάζ που είναι στη μόδα! | ediva.gr

]]>

Πλέον, η νέα τάση της μόδας είναι τα έντονα χρώματα, όπως θα έχεις παρατηρήσει. Τόσο στο μανικιούρ, όσο και στο μακιγιάζ! Εξάλλου, ένα έντονο makeup μπορεί να φωτίσει το πρόσωπο σου και να αναδείξει, ακόμα και τα πιο απλά ρούχα. Για αυτό, ήρθε η στιγμή να κάνεις την αλλαγή και να δοκιμάσεις μια από τις παρακάτω πρωτότυπες ιδέες για μακιγιάζ, που είναι τώρα στη μόδα!
Πρωτότυπες Ιδέες για μακιγιάζ, που αξίζει να δοκιμάσεις!

1. Χρωματιστό Eyeliner
*/
]]>

Εάν θέλεις να ανανεώσεις κάπως το look σου, τότε δοκίμασε αντί για το κλασικό μαύρο eyeliner, να βάλεις χρωματιστό. Φυσικά, πρόκειται για μια πολύ ιδιαίτερη επιλογή, εκκεντρική θα λέγαμε και μπορείς να χρησιμοποιήσεις ότι χρώματα θέλεις, ακόμα και παραπάνω από ένα.
Δες επίσης: 9 Πρωτότυπα eyeliner για να ξεχωρίζεις με το μακιγιάζ σου!

2. Χρωματιστές Σκιές
*/
]]>

Η απόλυτη τάση της μόδας στο μακιγιάζ και σούπερ ανοιξιάτικο. Σίγουρα, μπορείς να πειραματιστείς με διάφορα χρώματα. Όμως, φρόντισε να τα κάνεις καλό blend, ώστε να έχεις ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Εξάλλου, δεν έχει σημασία τι χρώματα θα επιλέξεις, αρκεί να σου αρέσουν και να σε αντιπροσωπεύουν.
Δες επίσης: Τα καλύτερα προϊόντα μακιγιάζ για να πετύχεις τα makeup trends
3. Eyeliner με Σχέδια
*/
]]>

Αντί να κάνεις, πάλι, το κλασικό eyeliner, πήγαινε το ένα βήμα παραπέρα και κάνε κάποιο σχέδιο. Χρησιμοποίησε έντονα χρώματα για να το αναδείξεις και προσπάθησε να κάνεις λεπτές γραμμές για ένα πιο διακριτικό αποτέλεσμα. Φυσικά, με αυτό το makeup look, θα ξεχωρίσεις πολύ!

]]>

Δες επίσης: 9 Πρωτότυπα eyeliner για να ξεχωρίζεις με το μακιγιάζ σου!
4. Σκιά στο εσωτερικό του ματιού
*/
]]>

Εάν δεν είσαι fan των έντονων ματιών, αλλά θέλεις να κάνεις και κάτι διαφορετικό, τότε σου έχουμε τη λύση. Βάλε σκιά στο εσωτερικό του ματιού σου, κατά προτίμηση με έντονο χρώμα. Συνεπώς, δε θα υπερβάλλεις στο μακιγιάζ σου, αλλά θα έχεις δώσει μια ζωντάνια και girly διάθεση στο look σου.

Δες επίσης: Κάνε το ιδανικό μακιγιάζ ανάλογα το χρώμα των ματιών σου!
5. Under Eyeliner
Δες επίσης: 7 Μυστικά μακιγιάζ για καστανά μάτια!
*/
]]>

Βαρέθηκες να κάνεις συνέχεια τα ίδια και τα ίδια στο makeup σου; Τότε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss