Πρόβα Κυπέλλου για τη Χέρενφεν, ευκαιρία να πάρει αποτέλεσμα η Μποαβίστα

Δύο κόντρες γηπεδούχων σε παιχνίδια που αναμένεται να έχουν εκατέρωθεν γκολ, βγάζουν επιλογές για παιχνίδι. Δύο διπλές ευκαιρίες με combo στοιχήματα από τους σημερινούς αγώνες του ολλανδικού και του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Προβληματισμό προκαλούν οι αποδόσεις στο Τσβόλε – Χέρενφεν. Δείχνουν ως φαβορί – έστω και οριακό – τη γηπεδούχο, κάτι που δεν προκύπτει από την αγωνιστική εικόνα των ομάδων.

Η Τσβόλε ηττήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα εκτός από την ουραγό Έμεν, η οποία δεν είχε ως τώρα άλλη νίκη στο πρωτάθλημα. Αυτό το αποτέλεσμα έφερε την απόλυση του τεχνικού Στέχεμαν. Η ομάδα συμπλήρωσε πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη, με τη στατιστική να είναι ακόμη χειρότερη εντός έδρας. Στις 5 Δεκεμβρίου είχε σημειωθεί ο μοναδικός της άσος εδώ και πέντε μήνες και ο έκτοτε απολογισμός της είναι 0-6-2. Η Χέρενφεν δεν είναι η πιο σταθερή ομάδα, όμως σίγουρα υπερτερεί ποιοτικά της γηπεδούχου. Με νίκη θα μείνει κοντά στις θέσεις των πλέι οφ. Ουσιαστικά όμως, σήμερα θα κάνει μία πρόβα για τον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Άγιαξ που ακολουθεί. Οι δύο ομάδες σκοράρουν και τρώνε γκολ εύκολα. Η Χέρενφεν πείθει περισσότερο. Μάλλον θα πάρει αποτέλεσμα, σ’ ένα παιχνίδι που θα έχει γκολ κι από τις δύο πλευρές.

Η Γκιμαράες βρίσκεται σε κρίση και μετρά πέντε ματς χωρίς νίκη (0-3-2). Η πεντάδα απομακρύνθηκε στους 6 βαθμούς και δεν φαίνεται ικανή να αντιδράσει. Το σημερινό ματς με την Μποαβίστα μοιάζει με ευκαιρία νίκης, αλλά η φιλοξενούμενη έρχεται από σημαντική νίκη με 1-0 επί της Μορεϊρένσε και μπήκε δυνατά στη μάχη της παραμονής. Πιο ποιοτική ομάδα η Γκιμαράες, αλλά το κίνητρο της Μποαβίστα είναι η επιβίωση.

Φέτος, οι φιλοξενούμενοι έχουν χάσει μόλις 2/10 εκτός έδρας ματς (1-7-2) κι έχουν σκοράρει σε 8/10. Είναι πιθανό να σκοράρουν και σήμερα, ίσως και να πάρουν αποτέλεσμα.

129. ΤΣΒΟΛΕ – ΧΕΡΕΝΦΕΝ Χ2&GG 2,37
145. ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ – ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ Χ2&GG 3,11

SDNA Google news
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss