Πως θα δώσεις όγκο στα μαλλιά σου; Η Jennifer Aniston ξέρει το τρόπο

Μπορεί η Jennifer Aniston να είναι γνωστή για το της ταλέντο της στην υποκριτική, όμως όλες εμείς οι beauty addicts γνωρίζουμε καλά ότι είναι μια γυναίκα που έχει αρχίσει να εδραιώνεται καλά και στη βιομηχανία της ομορφιάς.
Πράγματι από το 2021, το αγαπημένο μας celebrity girl δημιούργησε ένα haircare brand– LolaVie- που αυτή τη στιγμή γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Μάλιστα, ως γνήσιο beauty girl κορίτσι πλέον, η Jennifer Aniston, δεν διστάζει να μοιράζεται τις συμβουλές ομορφιάς της, δίνοντας μας παράλληλα και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων που έχει δημιουργήσει και, όπως σωστά φαντάζεσαι, χρησιμοποιεί τακτικά. Έτσι, λοιπόν, πρόσφατα αφού αποκάλυψε στο περιοδικό «Allure» την πλήρη ρουτίνα των μαλλιών της, η star αποκάλυψε ποια είναι η συμβουλή της για να δώσει όγκο στα λεπτά μαλλιά της.

Η συμβουλή της Jennifer Aniston για να χαρίσουμε όγκο στα μαλλιά μας
H Jennifer Aniston μέσα από ένα βίντεο και μαζί με τον γνωστό κομμωτή των celebrities, Chris McMillan, αποκαλύπτει το μυστικό της. Ποια είναι τα steps; Καθώς ο hair expert εφαρμόζει το conditioner “Perfecting leave-in” της LolaVie στις άκρες της ηθοποιού, η Jennifer Aniston αέρα στις ρίζες με ένα πιστολάκι. Το μυστικό;
Για να προσθέσετε όγκο, το πιστολάκι μαλλιών θα πρέπει να τοποθετηθεί από κάτω προς τα πάνω, έτσι ώστε η θερμότητα να χαλαρώσει ελαφρώς τις ρίζες. Εξαιρετικά απλό, αυτό το κόλπο λειτουργεί τέλεια σε λεπτά μαλλιά και μπορεί να υιοθετηθεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Για μεγαλύτερη ακρίβεια, μπορείτε να κάνετε αυτό το hack, χρησιμοποιώντας παράλληλα μια στρογγυλή βούρτσα.
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα! …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss