Πως να κάνεις εντυπωσιακό όμπρε χειλιών και ιδέες χρωμάτων!

Το μακιγιάζ είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής ετοιμασίας των γυναικών. Το κραγιόν αποτελεί ένα από τα βασικότερα στοιχεία ενός ολοκληρωμένου μακιγιάζ. Μερικές φορές μάλιστα είναι και το κυριότερο αφού πολλές γυναίκες επιλέγουν να τονίσουν το συγκεκριμένο σημείο του προσώπου τους! Σε αντίθεση με το μακιγιάζ ματιών, που έχει διάφορους συνδυασμούς και σχέδια, το μακιγιάζ χειλιών είναι αρκετά απλό. Γιατί να μην έχεις την επιλογή να κάνεις τα χείλη σου πιο ιδιαίτερα; Εδώ θα βρεις οδηγίες για να κάνεις εντυπωσιακό όμπρε χειλιών καθώς και μερικές ιδέες χρωματικών συνδυασμών!

Το όμπρε σημαίνει να έχεις δυο διαφορετικά χρώματα τα οποία ενώνονται αρμονικά. Είναι μια τεχνική που χρησιμοποιείται στα μαλλιά, τα νύχια ακόμα και στο μακιγιάζ!

Πως να κάνεις πανέμορφο όμπρε χειλιών βάζοντας δύο χρώματα σε έναν υπέροχο συνδυασμό!

1.Επιλέγοντας τα χρώματα

Το πρώτο βήμα είναι να διαλέξεις ποια χρώματα ταιριάζουν και σου αρέσουν περισσότερο.Αφού επιλέξεις ποιο χρώμα θα είναι το βασικό σου, να βρεις μια απόχρωση η οποία θα είναι είτε πιο ανοιχτόχρωμη είτε πιο σκουρόχρωμη από τη βασική. Είναι αναγκαίο οι 2 αποχρώσεις να είναι του ίδιου χρώματος για να βγει αρμονικό το αποτέλεσμα.

Δες επίσης : Ποιες αποχρώσεις κραγιόν θα είναι φέτος στη μόδα!

2. Τεχνική

τεχνική για όμπρε χειλιών

τεχνική για όμπρε χειλιών

Όταν ολοκληρώσεις με τις χρωματικές επιλογές σου, θα πρέπει να διαλέξεις ποια τεχνική όμπρε χειλιών θα ακολουθήσεις. Αυτό πάει και ανάλογα με τις αποχρώσεις σου. Εάν δηλαδή, έχεις επιλέξει τη δεύτερη απόχρωση πιο σκούρα ή πιο ανοιχτή.

Δες επίσης : Πώς να διαλέξεις το σωστό σκούρο κραγιόν σύμφωνα με τα χρώματα σου!

3. Είδη τεχνικών

Εφέ δύο τόνων

εφέ δυό τόνων

εφέ δυό τόνων

Η απλούστερη μορφή όμπρε. Χρησιμοποιείς το ανοιχτόχρωμο χρώμα στο πάνω χείλος και το πιο κλειστό στο κάτω. Φροντίζεις να κλείσεις ελαφρά τα χείλη σου ώστε να πάει ελάχιστο από το ανοιχτό χρώμα στο κάτω χείλος.

Εξωτερικό όμπρε χειλιών

εξωτερικο όμπρε χειλιών

εξωτερικο όμπρε χειλιών

Αυτή η τεχνική είναι να χρησιμοποιήσεις την πιο σκούρα απόχρωση εξωτερικά και την πιο ανοιχτή εσωτερικά. Σχεδίασε μια παχιά γραμμή στο περίγραμμα και στις άκρες των χειλιών σου με την κλειστόχρωμη απόχρωση. Γέμισε το υπόλοιπο με την πιο ανοιχτή απόχρωση. Σε όσα σημεία φαίνεται έντονα η αντίθεση προσπάθησε να τα εξομαλύνεις με το κραγιόν κάνοντας απαλές κινήσεις.

Εσωτερικό όμπρε χειλιών

εσωτερικό όμπρε χειλιών

εσωτερικό όμπρε χειλιών

Το εσωτερικό όμπρε είναι ουσιαστικά η ανάποδη εφαρμογή της τεχνικής του εξωτερικού όμπρε. Εφαρμόζεις το ανοιχτό χρώμα εξωτερικά και γεμίζεις το εσωτερικό με το πιο σκούρο. Ένας πολύ ωραίος συνδυασμός είναι το μπεζ με το έντονο ροζ.

Όμπρε στις εξωτερικές γωνίες

όμπρε στις εξωτερικές γωνίες

όμπρε στις εξωτερικές γωνίες

Άμα προτιμήσεις αυτή την τεχνική, βάλε ένα έντονο κόκκινο και σκούρο καφέ η μαύρο σαν αποχρώσεις. Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα σέξι και εντυπωσιακό. Χρησιμοποίησε το σκούρο χρώμα εξωτερικά σχεδιάζοντας μια λεπτή γραμμή περιμετρικά των χειλιών και τονίζοντας τις γωνίες στην άκρη του στόματος.

4. Χρωματικοί συνδυασμοί

Άμα ακόμα δεν έχεις κατασταλάξει στο τι ακριβώς σου αρέσει, ποια χρώματα θέλεις ή ποιες τεχνικές σε αντιπροσωπεύουν δες εδώ μερικούς χρωματικούς συνδυασμούς για να πάρεις ιδέες!

Κόκκινο με μπεζ όμπρε

κοκκινο με μπεζ όμπρε χειλιών

Ροζ με πορτοκαλί

ροζ με πορτοκαλι όμπρε χειλιών

Μωβ με κόκκινο στο εσωτερικό

μωβ με κοκκινο όμπρε χειλιών

Φούξια με ροζ όμπρε

φουξια με ροζ όμπρε χειλιών

Μαύρο περίγραμμα με κόκκινο στο εσωτερικό

κοκκινο μς μαυρο όμπρε χειλιών

Τολμηρός συνδυασμός μοβ με γαλάζιο

μωβ με γαλάζιο όμπρε χειλιών

Μωβ σε συνδυασμό με σάπιο μήλο

μωβ με σάπιο μηλο όμπρε χειλιών

Κόκκινο με μαύρο στο εσωτερικό

κοκκινο με μαυρο εσωτερικα όμπρε χειλιών

Μωβ με ροζ στο εσωτερικό

μωβ με ροζ εσωτερικα όμπρε χειλιών

Μπορντό στην  εξωτερική γωνία με ροζ-λιλά

μπορντό με ροζ όμπρε χειλιών

Σκούρο κόκκινο με φούξια με τεχνική δύο τόνων

σκούρο κόκκινο με φούξια όμπρε χειλιών

Μετά από τόσες ιδέες ένα είναι το μόνο σίγουρο…ότι θέλεις να δοκιμάσεις αυτό το εκπληκτικό μακιγιάζ και στα δικά σου χείλη. Μη χάνεις χρόνο! Ακολούθησε τα βήματα, εμπνεύσου και δες πιο από τα υπέροχα όμπρε χειλιών θα υιοθετήσεις στις εμφανίσεις σου!

Μοίρασε την αγάπη σου εαν βρήκες το άρθρο ενδιαφέρον πατώντας στη καρδούλα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss