Πως να συνδυάσεις 2 μοτίβα στο ίδιο ντύσιμο!

Μια μόδα στα ρούχα είναι το λεγόμενο print on print δηλαδή το να συνδυάζεις δύο διαφορετικά μοτίβα μεταξύ τους στο ίδιο ντύσιμο. Ως αρχική ιδέα μπορεί να σου φαίνεται δύσκολος ή πολύ τολμηρός συνδυασμός. Στη πραγματικότητα είναι μια τακτική που ακολουθούν οι πιο καλοντυμένες γυναίκες για να κάνουν ξεχωριστά ντυσίματα. Είναι και μια μοντέρνα ιδέα για να κάνεις ιδιαίτερα outfits.

Ποιος όμως είναι ο σωστός τρόπος να συνδυάσεις δύο prints μαζί έτσι ώστε να δείχνουν όμορφα και αρμονικά; Εδώ θα βρεις 5 υπέροχους συνδυασμούς για να δημιουργήσεις τα πιο πρωτότυπα σύνολα!

5 Συνδυασμοί με δύο prints στα ρούχα σου!

1) Καρό με floral!

σοφιστικέ outfit

σοφιστικέ outfit

μοντέρνο γυναικείο ντύσιμο

μοντέρνο γυναικείο ντύσιμο

Ο υπέροχος συνδυασμός του καρό με το floral είναι τόσο ξεχωριστός γιατί συνδυάζει ένα girly, χαριτωμένο print όπως είναι το floral με ένα πιο αυστηρό και απλό μοτίβο όπως είναι το καρό. Ο συνδυασμός αυτός δημιουργεί ωραία αντίθεση και δε δείχνει υπερβολικός ειδικά αν τα χρώματα που θα επιλέξεις στα ρούχα σου είναι απλά και ουδέτερα!

Δες επίσης: 27 Μοντέρνα outfits για μπότες με print δέρμα φιδιού!

2) Animal print με animal print!

ντύσιμο με midi φούστα

ντύσιμο με midi φούστα

λεοπάρ φόρεμα

λεοπάρ φόρεμα

 σικ ντύσιμο

σικ ντύσιμο

Πολύ τάση είναι και ο συνδυασμός δύο διαφορετικών animal print. Δημιούργησε το απόλυτο σύνολο που θα τραβάει τα βλέμματα με δύο animal prints που ταιριάζουν μεταξύ τους. Φρόντισε να πετύχεις τους χρωματικούς συνδυασμούς για να φαίνεται ισορροποιημένο το look σου. Προτίμησε δηλαδή ένα ασπρόμαυρο ντύσιμο ή ντύσιμο σε γήινους τόνους!

Δες επίσης: 18 Μοδάτοι φθινοπωρινοί συνδυασμοί στα ρούχα σου!

3) Ριγέ με πουά!

άνετο ασπρόμαυρο outfit

άνετο ασπρόμαυρο outfit

θηλυκό ντύσιμο

θηλυκό ντύσιμο

ασπρόμαυρα ρούχα

ασπρόμαυρα ρούχα

Από τα πιο κλασσικά μοτίβα είναι το ριγέ και το πουά. Έχεις σκεφτεί όμως ποτέ να τα συνδυάσεις μεταξύ τους; Δοκίμασε το και θα ξετρελαθείς. Το καλό είναι ότι μπορείς να διαλέξεις για παράδειγμα λεπτή ρίγα και μικρές βούλες στο πουά για ένα διακριτικό ντύσιμο αλλά και το αντίστροφο για πιο έντονο outfit!

Δες επίσης: Όμορφοι συνδυασμοί για την ψηλόμεση φούστα σου!

4) Διαφορετικά prints στα ίδια χρώματα!

κομψό ασπρόμαυρο ντύσιμο

κομψό ασπρόμαυρο ντύσιμο

ασπρόμαυρο σύνολο

ασπρόμαυρο σύνολο

ντύσιμο με παντελόνα

ντύσιμο με παντελόνα

Μια άλλη πρόταση είναι να συνδυάσεις εμπριμέ σχέδια μεταξύ τους αλλά να διατηρήσεις μια σταθερή χρωματική παλέτα. Έτσι μπορείς να φορέσεις δύο πρωτότυπα prints μαζί και να τους δώσεις πραγματικά μια εντελώς διαφορετική εικόνα. Αν αυτό ωστόσο σου φαίνεται υπερβολικό μπορείς να συνδυάσεις ένα ρούχο σε ένα μοτίβο με μια εμπριμέ τσάντα ή παπούτσια σε άλλο μοτίβο. Να επιλέξεις δηλαδή δύο μοτίβα αλλά το ένα να είναι στα αξεσουάρ σου!

Δες επίσης: 4 Όμορφες ιδέες για συνδυασμό μπλε ρούχων!

5) Συνδύασε δύο διαφορετικά πουά μεταξύ τους!

πουά ρούχα

πουά ρούχα

καφέ ρούχα

καφέ ρούχα

ασπρόμαυρο ντύσιμο

ασπρόμαυρο ντύσιμο

Δες επίσης: 18 Μοντέρνοι συνδυασμοί για κομψό ντύσιμο στο γραφείο!

Αν αγαπάς το πουά δοκίμασε να φορέσεις δύο ειδών πουά μαζί. Δώσε μια ευκαιρία σε αυτή την ιδέα και τόλμησε μάλιστα να βάλεις πουά και χρώμα μαζί. Ειδικά αν σου αρέσει ένα πιο vintage-retro στυλ στο ντύσιμο σου τότε η επιλογή του πουά θα σου ταιριάξει υπέροχα!

Μοίρασε την αγάπη σου εαν βρήκες το άρθρο ενδιαφέρον πατώντας στη καρδούλα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss