“Πόλεμος” μεταξύ Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη – Απίστευτες ατάκες από Μέσι σε αντιπάλους | Του Μιχαήλ Σοφιανού

ΜπαρτσελόναΣεβίλλη: Φαίνεται ότι οι τρεις μονομαχίες σε 20 ημέρες δεν βγήκαν σε… καλό, παρά το γεγονός ότι οι αγώνες τους ήταν γεμάτοι ένταση και γκολ. Τα θέματα προέκυψαν μετά από την αναμέτρηση της Τετάρτης (3/3) όταν οι “μπλαουγκράνα” κατάφεραν και κέρδισαν με 3-0 τους Ανδαλουσιάνους, περνώντας αυτοί στον τελικό του Copa del Rey, παρά την ήττα με 2-0 στον πρώτο παιχνίδι. Σύμφωνα με τον ισπανικό σταθμό Cadena Ser, μετά το τέλος του αγώνα ο πρόεδρος των φιλοξενούμενων Πέπε Κάστρο και ο Μόντσι αποφάσισαν να συνοδεύσουν τους παίκτες στα αποδυτήρια. Εκεί σύμφωνα με το ρεπορτάζ βρέθηκαν με τον Λέο Μέσι και τον Πέπε Κόστα, μέλος του τιμ των Καταλανών, όπου ο… πόλεμος ξεκίνησε.

Πάντα έτσι κερδίζετε…” (εννοώντας την κόκκινη κάρτα που δέχτηκαν οι Σεβιγιάνοι), είπαν οι άνθρωποι των φιλοξενούμενων, με τον Αργεντίνο να του απαντάει “Πήγαινε τώρα στο ζεστό σου σπιτάκι“, με το ίδιο να τους κατηγορεί για βαριές εκφράσεις εναντίον του Ρόναλντ Κούμαν. Το Σάββατο (27/2) όταν οι “μπλαουγκράνα” πέρασαν από την Ανδαλουσία με 0-2, οι κάμερες είχαν πιάσει τον Μόντσι να φωνάζει προς τον Ολλανδό τεχνικό διάφορα… γαλλικά κατηγορώντας τον ότι τα παράπονα που είχε εκφράσει για τη διαιτησία είχαν αποτέλεσμα.

Στον… πόλεμο μπήκε και ο Κάρλες Πουγιόλ. Μετά το τέλος του πρώτου αγώνα του Κυπέλλου ο Πέδρι, παίκτης των “μπλαουγκράνα”, είχε κανει δηλώσεις λέγοντας ότι οι Καταλανοί έπρεπε να έχουν πάρει ένα πέναλτι. Ο Σούσο, παίκτης των Σεβιγιάνων, έκανε τουιτ με τα λεγόμενα του νεαρού Ισπανού και τη γνωστές φάτσες που κλαίνε. Έτσι μετά τον αγώνα της Τετάρτης, ο εμβληματικός αρχηγός της Μπάρτσα απάντησε στον Σούσο γράφοντας “Καληνύχτα“, με δύο καρδίες στα χρώματα της ομάδας που υπηρέτησε.

Βέβαια τα πράγματα ξέφυγαν λίγο, όταν ο επίσημος λογαριασμός των Ανδαλουσιανών στο Twitter δημοσίευσε ένα meme με τον Πικέ ως Europa League να κυνηγάει τον Εμπαπέ, από τον πρόσφατο αγώνα των Καταλανών με την Παρί, να λέει η Σεβίλλη στους 16 του Champions League, με σαφές υπονοούμενο προς τους μπλαουγκράνα και την εμφάνισή τους απέναντι στους Γάλλους. Μετά το τέλος των ημιτελικών του Copa Del Rey οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα απάντησαν στη Σεβίλλη γράφοντας ότι “Το ποδόσφαιρο είναι θέμα σεβασμού, καλό βράδυ“, με τον πόλεμο να συνεχίζεται…

Ακολουθήστε τον SPORTDOG στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss