Πόπη Χατζηδημητρίου: Η προκάτοχος της Ελένης Μενεγάκη σχολιάζει την αποχώρησή της από την τηλεόραση

Την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να βάλει μια άνω τελεία στην καριέρα της και να μείνει μακριά από τα τηλεοπτικά πλατό σχολίασε μιλώντας στο Πρωινό η Πόπη Χαατζηδημητρίου. Η γνωστή δημοσιογράφος που υπήρξε προκάτοχος της Ελένης Μενεγάκη στον Πρωινό Καφέ, μίλησε ακόμα για τη δική της απόφαση να απέχει από την τηλεοπτική πραγματικότητα, το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε αλλά και τα ριάλιτι show που φέτος έχουν κατακλύσει την ελληνική τηλεόραση.

“Για μένα πρέπει να φεύγεις από κάτι πριν αρχίζει να σαπίζει και να φθείρεται πολύ” ανέφερε αρχικά η Πόπη Χατζηδημητρίου για τη δική της απόφαση να αποχωρήσει από την τηλεόραση σε μια περίοδο που σημείωνε μεγάλη επιτυχία και συνέχισε αναφερόμενη στην Ελένη Μενεγάκη, “Καλά έκανε η Ελένη, πολύ καλά έκανε. Αυτό ένιωσε, αυτό έκανε. Να το απολαύσει, να ηρεμήσει και να δει τι θα κάνει από εκεί και πέρα.

“Εύχομαι να με ξεχάσει ο καρκίνος. Δε μπορώ άλλες περιπέτειες με την υγεία, λιγάκι να κρατήσουμε μια απόσταση” σχολίασε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

“Κάθε μέρα της ζωής που έχουμε είναι γιορτή για μένα¨ πρόσθεσε στις δηλώσεις της η Πόπη Χατζηδημητρίου.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss