Πόση ποσότητα από κάθε skincare προϊόν πρέπει να βάζεις στο πρόσωπό σου;

Ένα έξυπνο Instagram post έχει την απάντηση…

Η περιποίηση της επιδερμίδας μας έχει γίνει must μέσα στην καραντίνα. Χαζεύουμε στα e-shops, διαβάζουμε και ανακαλύπτουμε διαρκώς νέα συστατικά και προϊόντα και καταλήγουμε να προσθέτουμε όλο και περισσότερα στο ηλεκτρονικό καλάθι μας. Ε, δε γίνεται, λοιπόν, και να μην τα χρησιμοποιήσουμε από τη στιγμή που θα φτάσουν στην πόρτα μας.

Άλλωστε, υπάρχει πιο ωραία και απολαυστική στιγμή της ημέρας από την ώρα που θα φροντίσουμε το δέρμα μας, θα το καθαρίσουμε, θα βάλουμε κρέμες προσώπου και ματιών, αλλά και ορούς ομορφιάς; Όχι, βέβαια. Ωστόσο, μέσα σε αυτήν την περιποιητική και σχολαστική διαδικασία, υπάρχει κάτι που οι περισσότερες κάνουμε και είναι λάθος.

Αναρωτιέσαι ποιο είναι αυτό; Το ότι ίσως βάζουμε περισσότερη ή λιγότερη ποσότητα skincare προϊόντος πάνω στο δέρμα μας από όσο τελικά χρειάζεται. Και, ευτυχώς, για όλες μας ένα νέο post στο Instagram μάς λύνει όλες τις απορίες και μας παρουσιάζει τις ακριβείς ποσότητες που πρέπει να απλώνουμε στην επιδερμίδα μας για κάθε προϊόν ξεχωριστά. Για δες…

Η αλήθεια είναι πως τόσο η μεγαλύτερη όσο και η μικρότερη ποσότητα skincare προϊόντος που θα χρησιμοποιήσεις βλάπτουν εξίσου το δέρμα. Αν βάλεις περισσότερη κρέμα από όση χρειάζεσαι, για παράδειγμα, τότε και θα προκαλέσεις ερεθισμούς ή σπυράκια στην επιδερμίδα και θα ξοδεύεις άδικα προϊόν βλάπτοντας… την τσέπη σου. Αν βάλεις λιγότερη ποσότητα από όση έχει ανάγκη η επιδερμίδα σου, τότε πολύ απλά δε θα δεις τα αποτελέσματα που υπόσχεται το εκάστοτε skincare προϊόν.

Οπότε, από εδώ και στο εξής, για να ακολουθείς καθ’ όλα σωστά τη skincare routine σου, δεν έχεις παρά να κάνεις screenshot το παραπάνω post και να ξέρεις πάντα ακριβώς την ποσότητα που θα χρησιμοποιείς για το καθαριστικό προσώπου, το αντηλιακό, την κρέμα ματιών, το serum, την ενυδατική κρέμα και τη μάσκα προσώπου. Τέλειο, δε συμφωνείς;

Διάβασε ακόμα: Black Friday: 15 ακριβά αρώματα στα οποία αξίζει να επενδύσεις σήμερα

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss