Πώς θα ήταν αγαπημένοι χαρακτήρες της Disney αν ζούσαν στο σήμερα

Μία καλλιτέχνης, γνωστός ως Onefairyfail στο Instagram, δημιούργησε μια σειρά από χιουμοριστικές εικόνες υπό τον τίτλο «Phone Fairy Fails», που απεικονίζουν πώς θα ήταν εάν γνωστοί χαρακτήρες της Disney είχαν κινητά, ή άλλα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα.

Όλοι γνωρίζουμε τους κλασικούς χαρακτήρες, που αναδείχθηκαν μέσα από τις διάσημες ταινίες κινουμένων σχεδίων Disney. Πολλοί καλλιτέχνες παίρνουν τους δημοφιλείς χαρακτήρες από τις αγαπημένες ταινίες και τους τοποθετούν σε κάθε είδους καταστάσεις και σκηνικά, αναδημιουργούν τις αφίσες των ταινιών και άλλα πολλά, δίνοντάς τους νέα, πιο σύγχρονη πνοή.

Η ίδια η καλλιτέχνης ανέφερε σε συνέντευξή του πως απολαμβάνει να δημιουργεί χιουμοριστικά σκηνικά για τα οποία εμπνέεται από την καθημερινή ζωή, αναζητώντας «έξυπνους» τρόπους να συσχετίσει τους ήρωες των κινουμένων σχεδίων με την πραγματική ζωή.

Την ιδέα για τη σειρά «Phone Fairy Fails» την εμπνεύστηκε χαζεύοντας φωτογραφίες στα social media, με όλη αυτή τη χρήση φίλτρων και photoshop για ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα στα προφίλ των διαφόρων χρηστών. Έτσι λοιπόν, σκέφτηκε πως θα είχε ενδιαφέρον η ίδια να χρησιμοποιούσε το photoshop για περισσότερη πλάκα, αποτυπώνοντας το πώς θα έμοιαζαν δημοφιλείς χαρακτήρες των ταινιών της Disney αν χρησιμοποιούσαν σύγχρονα τεχνολογικά μέσα της εποχής μας!

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss