Πώς θα ξεβάψεις εύκολα το τζιν σου για να γίνει πιο στυλάτο από ποτέ

Αν μπορούσαμε να επιλέξουμε ένα και μόνο item ως το πιο απαραίτητο της ντουλάπας μας, τότε αυτό σίγουρα θα ήταν το τζιν παντελόνι. Άνετο, στυλάτο και κομψό, φοριέται από το πρωί ως το βράδυ με όλα μας τα ρούχα και συνθέτει τα πιο cool ντυσίματα. Όλες έχουμε παραπάνω από ένα σχέδιο στην γκαρνταρόμπα μας ωστόσο μερικές φορές το βαριόμαστε και θέλουμε να το αντικαταστήσουμε. Όχι, δεν χρειάζεται να το πετάξεις ούτε να αγοράσεις καινούργιο αφού πλέον μπορείς να το μετατρέψεις σε λίγα μόλις λεπτά.

Σήμερα θα σου αποκαλύψουμε την απόλυτη DIY μέθοδο για να ξεβάφεις επιτυχώς τα τζιν σου.

1) Γέμισε μία λεκάνη με κρύο νερό. Βάλε μέσα το τζιν σου και άφησε το για 1-2 ώρες να μουλιάσει. Αφαίρεσέ το από την λεκάνη και στίψε πολύ καλά.

2)  Άρχισε να πιάνεις μικρές-μικρές επιφάνειες από το ύφασμά του και να τις τυλίγεις με χοντρά λάστιχα. Τα μικρά «εξογκώματα» που θα δημιουργηθούν θα είναι και τα σημεία που θα ξεβάψεις.

3) Γέμισε ξανά τον κάδο σου με νερό και πρόσθεσε τουλάχιστον μισό μπουκάλι χλωρίνης. Φόρεσε πλαστικά γάντια και βάλε ξανά το jean σου μέσα στο νερό. Ανάλογα με το πόσο έντονο και ανοιχτόχρωμο θες να είναι το τελικό αποτέλεσμα, τόση περισσότερη ώρα αφήνεις το παντελόνι σου μέσα στο νερό. 

4) Όταν είσαι ευχαριστημένη με το χρώμα, ξέπλυνε καλά με κρύο νερό. Άφησε το παντελόνι σου στην απλώστρα και μετά κάνε μια πλύση ώστε να φύγουν τα υπολείμματα χλωρίνης.

Δες επίσης: Θυμάσαι πώς ήταν η Kylie Jenner 10 χρόνια πριν; Δεν θα την αναγνωρίσεις (photo)

Πηγή φωτογραφιών: pexels.com

Αν εξακολουθείς να έχεις απορίες για το πώς θα το κάνεις, δες προσεκτικά το παρακάτω video.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss