Πώς να ενεργοποιήσετε με πολύ μικρό κόστος (από €5,63) τα Windows 10 Professional με το Keysfan.com;

Εάν εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε Windows 8 ή ακόμα και Windows 7, ίσως σκέφτεστε να αναβαθμιστείτε στα Windows 10 που χρησιμοποιούν τις καλύτερες δυνατότητες των Windows 7 και Windows 8, και τις συνδυάζουν και σε ένα υβριδικό σύστημα που μετατρέπεται σε tablet.

Τα Windows 10 Pro έχουν λειτουργίες που δεν διαθέτει η έκδοση Home, όπως προστασία δεδομένων, Secure Trusted Boot, Remote Desktop, και πολλά άλλα.
Εάν έχετε βαρεθεί να ψάχνετε στο διαδίκτυο για πραγματικά φθηνά λειτουργικά συστήματα Windows και Microsoft Office, το Keysfan μπορεί να σας βοηθήσει. Το Keysfan προσφέρει στους χρήστες εξαιρετικές προσφορές για τα Windows 10, Office 2021 και άλλο λογισμικό. Με το Office Software Sale, μπορείτε να αποκτήσετε ένα γνήσιο κλειδί ενεργοποίησης μιας άδειας χρήσης των Windows 10 με μόλις 7,25 €. Κόστος δηλαδή που ισοδυναμεί με το 10% της λιανικής τιμής διάθεσης! Και με τη Microsoft να ανακοινώνει ότι τα Windows 11 θα είναι μια δωρεάν αναβάθμιση για όλους τους χρήστες των Windows 10, τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να ενεργοποιήσετε τα Windows 10.

Επιλέγοντας μεταξύ του Office 2019 ή του Office 2021, πληρώνετε μόνο μία φορά για την άδεια χρήσης αντί για μηνιαία ή ετήσια συνδρομή. Επομένως, το Office μπορεί να χρησιμοποιηθεί κανονικά με άδεια χωρίς περιορισμούς.
Οι τιμές του Office 2021 ξεκινάνε από 14.05€

Bundle! 62% ΕΚΠΤΩΣΗ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss