Πώς να μετατρέψεις την ώρα του μπάνιου σε μια διασκεδαστική εμπειρία τόσο για το μικρό σου όσο και για εσένα – ELLE

Πώς να μετατρέψεις την ώρα του μπάνιου σε μια διασκεδαστική εμπειρία τόσο για το μικρό σου όσο και για εσένα

Λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων, δεν καταφέρνουμε να κάνουμε διασκεδαστικές δραστηριότητες με τα παιδιά μας τόσο συχνά, το οποίο μπορεί να μας απομακρύνει. Όσο «φορτωμένο», λοιπόν, κι αν είναι το πρόγραμμά μας, πάντα μπορούμε να βρούμε χρόνο για τους αγαπημένους μας.
Για παράδειγμα, η ώρα του μπάνιου είναι μία πολύ όμορφη ευκαιρία για να περάσουμε ποιοτικό χρόνο και να δεθούμε περισσότερο με τα παιδιά μας. Αλληλοεπιδρώντας και διασκεδάζοντας μαζί με τα παιδιά στην ώρα του μπάνιου, αναπτύσσουμε τις αισθήσεις τους ενώ παράλληλα φροντίζουμε για την περιποίηση και την αναζωογόνηση των μαλλιών τους.
Για αυτήν την ιδιαίτερη στιγμή, το Johnson’s διαθέτει μία ευρεία γκάμα με ολοκληρωμένες σειρές (σαμπουάν, κρέμα μαλλιών, conditioner spray) παιδικών προϊόντων για την περιποίηση των μαλλιών, ανάλογα με τις διαφορετικές τους ανάγκες, καθώς επίσης και ένα νέο παιδικό αφρόλουτρο που κάνει την ώρα του μπάνιου ακόμα πιο διασκεδαστική:shiny drops

shiny drops

Η σειρά Johnson’s Kids Shiny Drops είναι εμπλουτισμένη με έλαιο αργκάν και πρωτεΐνες μεταξιού, ενισχύει τη φυσική λάμψη των μαλλιών.

Strength drops

Η σειρά Johnson’s Kids Strength Drops με βιταμίνη E, ενισχύει τη δύναμη και εμποδίζει το σπάσιμο των μαλλιών.

nmt

Η σειρά Johnson’s Kids No More Tangles ξεμπλέκει ακόμα και τους δυσκολότερους κόμπους, για απαλά και ευκολοχτένιστα μαλλιά.

To αφρόλουτρο Johnson’s Kids Bubble Bath καθαρίζει απαλά την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα. Δημιουργεί μεγάλες μπουρμπουλήθρες για να κάνει την ώρα του μπάνιου ακόμα πιο διασκεδαστική
και είναι απαλό για τα μάτια όσο το αγνό νερό.

Όλα τα προϊόντα είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να μετατρέψουν το μπάνιο σε μία τέλεια εμπειρία τόσο για τα παιδιά όσο και τους ενήλικες.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss