Πώς να συνδυάσεις σωστά τα παντελόνια με τα μποτάκια σου!

Το μποτάκι αποτελεί ίσως το αγαπημένο χειμωνιάτικο παπούτσι.  Το παντελόνι είναι επίσης το κομμάτι με το οποίο μπορούμε να φτιάξουμε στιλάτα outfits, είτε casual είτε πιο καλά. Πρέπει λοιπόν να βρεις πώς να συνδυάσεις με στυλ τα αγαπημένα σου παντελόνια με τα μποτάκια.

Πράγματι, το παντελόνι και το μποτάκι σου μπορούν να δέσουν ιδανικά αρκεί να ξέρεις πώς να τα φορέσεις για να ταιριάζουν μεταξύ τους. Δες λοιπόν πώς να συνδυάσεις σωστά τα παντελόνια με τα μποτάκια σου!

Με τι παντελόνι να φορέσεις το μποτάκι σου!

Ankle boots με παντελόνι

Τα ankle boots, τα μποτάκια λοιπόν που φτάνουν περίπου στον αστράγαλο, είναι ίσως τα πιο δημοφιλή και αυτά που φοράμε πιο συχνά. Κι αυτό γιατί συνδυασμένα με το κατάλληλο ρούχο φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ. Αν θέλεις όμως να τα φορέσεις με παντελόνι τότε έχεις αρκετές επιλογές! Τα ankle boots ταιριάζουν τέλεια με chino παντελόνια αλλά και με τζιν. Φρόντισε όμως τα παντελόνια σου να είναι skinny ή τουλάχιστον σε ίσια γραμμή. Ακόμα, αν έχεις ψηλά πόδια μη διστάσεις να φορέσεις τα μποτάκια αστραγάλου σου με culottes. Καλύτερα όμως να αποφύγεις ένα τέτοιο συνδυασμό αν δεν έχεις το ανάλογο ύψος καθώς το μποτάκι θα κόψει το πόδι σου στη μέση και θα σε κάνει να φαίνεσαι κοντούλα.

Δες επίσης: 50 Ιδέες για μοντέρνο γυναικείο ντύσιμο το χειμώνα!

Αρβυλάκια με παντελόνι

Το αρβυλάκι είναι ένα casual μποτάκι που προσδίδει στυλ και τύπο στο look σου. Αν θέλεις να το φορέσεις με παντελόνι τότε χρειάζεσαι και το κατάλληλο καθημερινό παντελόνι. Και δεν υπάρχει καταλληλότερο casual παντελόνι από το τζιν! Προτίμησε και πάλι ένα τζιν σε ίσια γραμμή. Ακόμα, το αρβυλάκι ταιριάζει άψογα με τα κολάν σου. Μάλιστα, ειδικά συνδυασμένο με ένα δερμάτινο κολάν θα σου δώσει ένα πολύ θηλυκό ροκ στυλ!

Δες επίσης: Ποιο τζιν παντελόνι να διαλέξεις ανάλογα το σωματότυπο σου!

Γούνινα μποτάκια με παντελόνι

Οι γούνινες μπότες είναι το πιο ζεστό και άνετο χειμωνιάτικο φλατ παπούτσι και ενδείκνυνται για χιόνια. Πέρα όμως από αυτό είναι ότι πρέπει και για casual βόλτες τις κρύες μέρες. Γι’ αυτό και ταιριάζουν τέλεια με τα καθημερινά παντελόνια σου, όπως είναι τα τζιν. Επίσης όμως δένουν τέλεια φορεμένα επάνω από τα leggings σου. Έτσι, θα έχεις το απόλυτα άνετο casual outfit που θα μπορείς να φοράς για ώρες!

Δες επίσης: Πως να φορέσεις τα μποτάκια σου φέτος τον χειμώνα!

Μποτάκια-κάλτσα με παντελόνι

Τα μποτάκια σε στυλ κάλτσας, δηλαδή αυτά που είναι κολλητά στο πόδι σου όπως μια κάλτσα, μπορεί να μοιάζουν δύσκολα αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ στιλάτα αν τα συνδυάσεις με το σωστό παντελόνι. Τα εφαρμοστά αυτά μποτάκια δείχνουν τέλεια φορεμένα με baggy παντελόνια καθώς η αντίθεση αυτή είναι πολύ κομψή. Επίσης, φόρεσε τα με ζιπ κιλότ αλλά και με παντελόνι καμπάνα και θα έχεις φτιάξει ένα fashionable σύνολο!

Μοίρασε την αγάπη σου εαν βρήκες το άρθρο ενδιαφέρον πατώντας στη καρδούλα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss