Πώς να φορέσεις τα παπούτσια με animal prints φέτος το φθινόπωρο

Τα παπούτσια με animal prints έχουν γίνει ένα από τα must have κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας τα τελευταία χρόνια. 

Δέρμα φιδιού, faux δέρμα κροκόδειλου και δέρμα λεοπάρ, όλα μπαίνουν στην φθινοπωρινή λίστα παπουτσιών μας, από mules έως και τακούνια. Και ποιοι είναι οι αγαπημένοι μας τρόποι για να ενσωματώσουμε το συγκεκριμένο print στη γκαρνταρόμπα μας; Δοκίμασε μια άσπρη μπλούζα, ένα άνετο τζιν, ή ένα ωραίο φλοράλ φθινοπωρινό φόρεμα και φόρα τα με ένα ζωντανό και διασκεδαστικό στυλ παπουτσιού όπως αυτά παρακάτω. Το βασικό ζητούμενο στον συνδυασμό που θα κάνεις με το υπόλοιπο outfit είναι η ισορροπία σε μοτίβα και υφές.

Πώς φοράνε με κομψό τρόπο τα συγκεκριμένα prints fashionistas σε όλο τον κόσμο;

1. Τα λεοπάρ μποτάκια για παράδειγμα, υιοθετούνται από το πρωί ως το βράδυ και συνδυάζονται με λευκές παντελόνες, baggy jeans, κοστούμια αλλά και με φούστα ή φόρεμα. Μια φούστα ή φόρεμα αναδεικνύουν το πόδι και το μποτάκι σου, με μοναδικό τρόπο. Ιδανικά χρώματα για να συνδυάσεις τα λεοπάρ παπούτσια είναι τα γήινα, τα ουδέτερα, το μαύρο και το λευκό. Παρόλα αυτά, αν θες να κάνεις μια εντυπωσιακή εμφάνιση και να προσθέσεις χαρούμενο ύφος στο ντύσιμο σου, μην φοβηθείς να τα συνδυάσεις με έντονα χρώματα όπως κόκκινο, πορτοκαλί, ροζ και κίτρινο.

2. Τα zebra και tiger prints θα τα δεις κυρίως σε cow boots και είναι άκρως τολμηρά και εντυπωσιακά. Συνδύασε τα με ένα total black look για να τα κάνεις να ξεχωρίσουν. Μπορείς να επιλέξεις ένα πανωφόρι ή αξεσουάρ σε ανοιχτό χρώμα για να “σπάσεις” το μαύρο στο ντύσιμο σου.

 Δες επίσης: 4 συμβουλές για να οργανώσεις την ντουλάπα σου με στυλ

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss