Πώς να φορέσεις τις τάσεις στις ανοιξιάτικες φούστες 2022 | ediva.gr

]]>

Οι φούστες είναι ένα από τα αγαπημένα ενδύματα των γυναικών και ειδικότερα την άνοιξη και το καλοκαίρι έχουν την τιμητική τους. Είναι ένα άνετο και πρακτικό ρούχο, ενώ ταυτόχρονα προσδίδει την απαραίτητη θηλυκότητα στο σύνολό μας. Οι επιλογές σε φούστες είναι πάρα πολλές, ώστε να ικανοποιούν κάθε γούστο, σωματότυπο και στιλ. Αν θέλεις να προσθέσεις μερικές φούστες στη συλλογή σου αυτή την εποχή, ρίξε μια ματιά στις μεγαλύτερες τάσεις στις ανοιξιάτικες φούστες 2022, αλλά και στο πώς μπορείς να τις συνδυάσεις.
Οι καλύτερες ανοιξιάτικες φούστες 2022

Maxi φούστα με 90s επιρροές

Οι vintage επιλογές είναι μια σίγουρη λύση, η οποία είναι ιδιαίτερα ευνοούμενη από τη μόδα. Κάθε χρόνο παρατηρούμε ότι οι τάσεις της μόδας περιλαμβάνουν σίγουρα κομμάτια, ρεύματα και στιλ κάποιας προηγούμενης δεκαετίας. Το ίδιο συμβαίνει και τη φετινή άνοιξη με τις μάξι φούστες. Η μακριά φούστα είτε στην αέρινη εκδοχή είτε σε πιο Α γραμμή είναι μια must επιλογή για τώρα. Μπορείς να συνδυάσεις μια ανάλαφρη φλοράλ μακριά φούστα με ένα απλό τοπ σε έντονο χρώμα και μια όμορφη ζακέτα. Αν θέλεις μια μοντέρνα πρόταση, επίλεξε σετ με ψηλόμεση στενή πλεκτή φούστα και crop top. Μία κλασική επιλογή είναι φυσικά η τζιν φούστα. Επειδή η μίνι τζιν φούστα έχει φορεθεί πολύ κατά καιρούς, διάλεξε τη μακριά εναλλακτική.
Αν ψάχνεις την απόλυτη 90s τζιν φούστα, μπορείς να τη βρεις εδώ!
Μίνι μαύρη – τάσεις στις ανοιξιάτικες φούστες 2022

Επειδή είναι άνοιξη δε σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις πέρα την αγαπημένη μαύρη μίνι φούστα. Είναι το είδος φούστας που θα είναι πάντα εντός μόδας και η πιο σίγουρη και ασφαλής επιλογή για κάθε μας εμφάνιση. Η φετινή άνοιξη θέλει τις μίνι φούστες όσο πιο κοντές και με διάφορα σκισίματα. Ωστόσο, μπορείς εύκολα να συνδυάσεις αυτές τις φούστες με κάθε είδος ρούχου και για κάθε εμφάνιση, casual ή μη. Διάλεξε μία κοντή μαύρη φούστα με σκίσιμο και συνδύασέ την με ένα κοντό λευκό τοπ, ένα μακρύ σατέν πουκάμισο και πέδιλα για το τέλειο ανεπιτήδευτο all day look. Αν θέλεις κάτι πιο casual, μπορείς να φορέσεις τα αγαπημένα σου sneakers. Για μια πιο βραδινή εμφάνιση, επίλεξε vinyl φούστα με ιδιαίτερα κ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss