Πώς να φροντίζεις τα πουλόβερ σου ώστε να είναι πάντα σαν καινούργια

Είναι πολύ πιο απλό απ’όσο νομίζεις.

Τα πρώτα κρύα της σεζόν έκαναν σιγά-σιγά την εμφάνισή τους και εμείς τρέχουμε να αντικαταστήσουμε τα πιο ελαφριά ρούχα με το πιο αγαπημένο χειμερινό item, τα πουλόβερ. Έχουν ιδιαίτερη θέση στην γκαρνταρόμπα και την καρδιά μας αφού είναι ζεστά, άνετα και φοριούνται κυριολεκτικά από το πρωί μέχρι το βράδυ. 

Ναι, τα πλεκτά μας αρέσουν πολύ και δεν ντρεπόμαστε να το ομολογήσουμε. Κάθε φορά που προσθέτουμε ένα στην ντουλάπα μας, ευχόμαστε να διατηρήσει για πάντα το χρώμα και την απαλή υφή του. Ωστόσο το πλύσιμο, η λανθασμένη τοποθέτηση και άλλες καθημερινές συνήθειες, φθείρουν τα πουλόβερ σου και μελλοντικά τα καταστρέφουν.

Για τον λόγο αυτό, αποφασίσαμε σήμερα να μοιραστούμε μαζί σου τα πιο χρήσιμα και αποτελεσματικά tips, που θα παρατείνουν το χρόνο ζωής των αγαπημένων σου πουλόβερ και θα τα κάνουν να φαίνονται σαν καινούργια.

1) Προσοχή στο πλυντήριο

Διάβασε προσεκτικά την ετικέτα του ρούχου σου για να δεις αν μπορείς να το πλύνεις στο πλυντήριο. Είναι σημαντικό αν το πουλόβερ σου είναι μάλλινο ή μάλλινο με συνθετικό αφού το κάθε υλικό απαιτεί διαφορετικό τρόπο για να καθαρίσει.

2) Πες όχι στις κρεμάστρες

Απόφυγε να κρεμάς τα πουλόβερ σου σε κρεμάστρες γιατί σύντομα θα χάσουν τη φόρμα τους. Είναι προτιμότερο να τα διπλώσεις όμορφα και να τα βάλεις σε κάποιο συρτάρι.

3) Σωστή αποθήκευση

Για όσο διάστημα έχεις στην άκρη τα χειμερινά σου, καλό είναι να αποθηκεύεις τα πλεκτά σε υφασμάτινες σακούλες και όχι σε πλαστικές ώστε να είσαι απόλυτα σίγουρη ότι δεν θα έχει μέσα υγρασία.

4) Μάλλινα vs συνθετικά πουλόβερ

Τα μάλλινα πουλόβερ μπορούν να αεριστούν για αρκετές ώρες και να φορεθούν ξανά. Αυτό δεν ισχύει όμως για τα συνθετικά αφού απαιτούν πλύσιμο στο χέρι με χλιαρό νερό και απορρυπαντικό.

Δες επίσης: Είδες τις Burberry μπότες που φόρεσε η Dua Lipa;

View this post on Instagram

Dlaczego ulubione ubrania są ulubione? ? . Każda z nas ma przecież swoje ulubione ubrania. Warto zwrócić na nie szczególną uwagę i zadać sobie pytanie, dlaczego stały się ulubionymi. Co jest w nich takiego, że tak chętnie po nie sięgamy? Warto w tym czasie robić notatki i przy okazji stworzyć kilka zestawów, które bardzo lubimy i zrobić im zdjęcia. ? Co wyróżnia dany zestaw? Może na pierwszy plan wysuwa się komfort? ? Jest nam po prostu wygodnie, a przy okazji wyglądamy ładnie (to przecież nie zawsze musi być efekt wow). ? . Nasz styl życia narzuca nam pewien styl ubierania się. Praca biurowa, praca w domu, wychowywanie dzieci, sportowy styl życia, częste spotkania z klientami, każda z tych aktywności wymaga innego stroju. Im więcej danej aktywności w naszym życiu, tym więcej ubrań w określonym stylu potrzebujemy. U mnie zdecydowanie zbyt mało jest ładnych, domowych ubrań, więc będę chciała uzupełnić moją jesienno-zimową garderobę o jakiś fajny dres. ? . Co wyróżnia Wasze ulubione ubrania? ❤️ . #autumnwardrobe #fallwardrobe #fallcolors #szafakapsułowa #capsulewardrobe #capsulecloset #sweaterseason #sweaterweather #mywardrobe #mojaszafa #whattowear #whatimwearingtoday #theminimalistwardrobe #minimalisticwardrobe #sweter #mybeigelife #mybeigestyle #beigeaesthetic #beigepalette #neutralpalette #neutraltones #classicstyle #classicfashion #woolsweater #woolen

A post shared by Dorota Zalepa #capsulewardrobe (@kameralna) on

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss