Πώς να φτιάξεις την κλωστή που έχει τραβηχτεί από το πουλόβερ σου (video)

Με τόσο κρύο έξω τα πουλόβερ μας πρέπει να δείχνουν σαν καινούργια για να μπορούμε να τα φοράμε συνέχεια!

Τη φράση «έφυγε πόντος» μπορεί να τη χρησιμοποιούμε για να περιγράψουμε κάποιο «στυλιστικό ατύχημα» που αφορά τρύπα στο καλσόν, αλλά οι «παλιές» την έλεγαν και για να περιγράψουν την αμήχανη στιγμή που πιανόταν κάπου το αγαπημένο μας πουλόβερ και τραβιόταν μία κλωστή του. Και δεν ήταν καθόλου παράλογη η αναφορά τους γιατί τα πλεκτά, όχι τα τυποποιημένα αλλά τα χειροποίητα, φτιαχνόντουσαν από ένα ενιαίο κουβάρι μαλλί οπότε το «να χανόταν πόντος» στο πλέξιμο ισοδυναμούσε με καταστροφή. Το ίδιο συνέβαινε αν αυτός ο πόντος χανόταν αργότερα, όταν πλέον φορούσαμε κανονικά το πλεκτό μας και το «πιάναμε» σε κάποιο καρφί ή άλλο αιχμηρό αντικείμενο.

Αν τραβηχτεί, λοιπόν, μία κλωστή εμείς σίγουρα δεν πρέπει να κάνουμε το πρώτο πράγμα που μας έρχεται φυσικά: να την κόψουμε με ψαλίδι! Μόνο ανεπανόρθωτη ζημιά θα προκαλέσουμε έτσι στο ρούχο μας και θα δημιουργήσουμε τρύπα στο σημείο που κόψαμε την κλωστή. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι με τη βοήθεια μίας καρφίτσας να σπρώξουμε την κλωστούλα προς τα μέσα και ουσιαστικά να την «εξαφανίσουμε» μέσα στην πλέξη του ρούχου μας.

Το παρακάτω video θα σου δείξει αναλυτικά πώς μπορείς να το κάνεις μόνη σου αυτό μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και θα δεις πόσο εύκολο και απλό είναι να δείξει και πάλι το αγαπημένο σου πουλόβερ σαν καινούργιο. Μέρες με τόσο κρύο καιρό, σαν και αυτές που διανύουμε, δεν έχουμε περιθώριο να μην φοράμε όλα τα πλεκτά που έχουμε ήδη στην γκαρνταρόμπα μας… καινούργια αλλά και παλιά που θα τα κάνουμε πάλι να μοιάζουν σαν καινούργια.
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 χοντρά πουλόβερ για μια μέρα με χιόνι σαν τη σημερινή

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss