Πώς σώθηκε ο Κρίστιαν Έρικσεν: Τι είπε ο γιατρός του

Ο Κρίστιαν Έρικσεν υποβλήθηκε στον αγωνιστικό χώρο σε καρδιακές μαλάξεις, που του έσωσε την ζωή, αφού κατέρρευσε το Σάββατο στον αγώνα με τη Φινλανδία, πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, είπε ο γιατρός της ομάδας Μόρτεν Μπέζεν.

Ο Έρικσεν περιτριγυρίστηκε από τους συμπαίκτες του, ενώ δεχόταν φροντίδα στον αγωνιστικό χώρο, και μετά απομακρύνθηκε με φορείο. Το παιχνίδι άρχισε ξανά μετά από μια ώρα και 45 λεπτά, αφού είχε γίνει γνωστό πως είχε ανακτήσει τις αισθήσεις του.

«Κληθήκαμε στον αγωνιστικό χώρο όταν κατέρρευσε ο Κρίστιαν. Ήταν πεσμένος στο πλευρό του όταν τον προσεγγίσαμε και υπήρχαν αναπνοή και παλμός» είπε ο Μπέζεν σε συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι, όπου η Φινλανδία αναδείχτηκε νικήτρια με 1-0.

«Μα αυτή η εικόνα άλλαξε και τότε δέχτηκε καρδιακές μαλάξεις που του έσωσαν τη ζωή. Δεχτήκαμε γρήγορα βοήθεια από τον γιατρό του γηπέδου και ο Κρίστιαν γύρισε πίσω σε εμάς» είπε, προσθέτοντας πως «μου μίλησε πριν τον πάνε στο νοσοκομείο».

Ο προπονητής της Δανίας, Κάσπερ Χιούλμαντ, είπε ότι αρκετοί από τους παίκτες του ήταν πολύ συγκλονισμένοι από το περιστατικό για να τελειώσουν το παιχνίδι. «Κατανοώ πλήρως πως δεν μπορείς να παίξεις έναν αγώνα ποδοσφαίρου σε αυτό το επίπεδο αφού έχεις δει έναν από τους καλύτερους φίλους σου να μάχεται για τη ζωή του» είπε ο Χιούλμαντ στη συνέντευξη Τύπου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Έτσι σώθηκε ο Έρικσεν – Είδαμε live τι σημαίνει ιατρική βοήθεια στον αθλητισμό

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss