Πώς φόρεσαν οι Ελληνίδες celebrities την πιο cool τάση αυτής της σεζόν

Το animal print είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.

Όπως πολύ καλά γνωρίζεις, οι τάσεις της μόδας τείνουν να αλλάζουν κάθε σεζόν. Αρκετές φορές παλαιότερα trends έρχονται και πάλι στο προσκήνιο ενώ άλλες φορές αντικρίζουμε εντελώς νέα, ξεχωριστά στυλ.

Ωστόσο υπάρχουν μερικά μοτίβα που δεν φεύγουν ποτέ από τον χάρτη της fashion σκηνής, αφού είναι κλασικά, διαχρονικά και αγαπημένα. Ένα από αυτά είναι το animal print, που έχει επιστρέψει δυναμικά, φέτος, και ήδη το βλέπουμε πολύ σε ρούχα και αξεσουάρ. Τα leopard και snake prints ταιριάζουν άψογα με τα μονόχρωμα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας και μπορούν να φορεθούν κυριολεκτικά από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Ένα item σε animal print τύπωμα αρκεί για να απογειώσεις ακόμη και το πιο απλό, αδιάφορο look. Επένδυσε σε κομψά τοπ, φούστες, φορέματα ή παλτό που θα φοράς καθημερινά και θα συνθέτεις αξιοζήλευτα ντυσίματα. Διαφορετικά, μπορείς να επιλέξεις λεοπάρ αξεσουάρ όπως τσάντες, φουλάρια και παπούτσια που θα δώσουν extra στυλιστικούς πόντους στην εμφάνισή σου.

Όπως είναι απολύτως λογικό, οι Ελληνίδες celebrities δίνουν μεγάλη έμφαση στην εικόνα τους και έχουν ήδη υιοθετήσει το trend χαρίζοντάς μας εντυπωσιακές εικόνες. Εμείς βρήκαμε και επιλέξαμε τις καλύτερες εμφανίσεις που έκαναν οι κυρίες της εγχώριας showbiz με την συγκεκριμένη τάση, για να πάρεις ιδέες και έμπνευση. Μπορείς να τις δεις όλες στην gallery που ακολουθεί.

Δες επίσης: Sneakers & The City: Πώς να φορέσεις τα αθλητικά σου στην πόλη φέτος το φθινόπωρο

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss