Πώς 5 celebrities φόρεσαν το δερμάτινο παντελόνι με πολύ διαφορετικούς τρόπους

Ήρθε η στιγμή να δοκιμάσεις κι εσύ να το βάλεις στην γκαρνταρόμπα σου.

Αυτήν τη χρονιά, οι πασαρέλες για το Φθινόπωρου/Χειμώνα 2020, ήταν γεμάτες δέρμα σε όλες του τις μορφές – χρωματιστά δερμάτινα (σε νέες αποχρώσεις όπως το μπεζ και το berry), corporate sets, zip culottes, πουκάμισα, παλτό που φοριούνται και ως φορέματα και πολλά ακόμα δερμάτινα κομμάτια τράβηκαν την προσοχή μας. Σε αυτό όμως που σταθήκαμε λίγο παραπάνω ήταν: το δερμάτινο παντελόνι, το οποίο τα τελευταία χρόνια γίνεται ολοένα και πιο δυνατή τάση στα παντελόνια. Θα το βρεις διαθέσιμο σε πολλές διαφορετικές γραμμές και γι’ αυτό είναι σχετικά εύκολο να το συνδυάσεις με τα άλλα ρούχα σου. Θα ταιριάξει εξίσου με μια απλή μπλούζα σε vintage στυλ, όσο και με ένα δερμάτινο μπλέιζερ για 80s total look. Σε οποιοδήποτε είδος ρούχου και αν το προτιμάς, το δέρμα είναι ένα κλασικά κομψό υλικό που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου.

Έχουν γίνει και η εμμονή των celebrities! Αν αγαπάς τα κολάν, θα σου αρέσει πολύ αυτό που φόρεσε η Lily Collins με μια μπλούζα με φιόγκο, ενώ αν θες κάτι πιο χαλαρό, θα σε κερδίσει σίγουρα το look της Hailey Bieber.

Δες παρακάτω πώς 5 από τις αγαπημένες σου celebrities φόρεσαν το δερμάτινο παντελόνι φέτος και πάρε έμπνευση για να φτιάξεις και εσύ ένα φανταστικό outfit με αυτό το ξεχωριστό fashion item ως πρωταγωνιστή. 

Δες επίσης: Τα 6 loungewear brands που πρέπει να γνωρίζεις αυτήν την περίοδο

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss