Ράνια Τζίμα: Οι παιδικές φωτογραφίες της παρουσιάστριας του Mega και ο έρωτας με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη

Φέτος η Ράνια Τζίμα βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης του κεντρικού δελτίου του Mega, από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη και στη συνέχεια, τις υπόλοιπες μέρες, τη διαδέχεται η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Γέννημα θρέμμα Θεσσαλονικιά γεννήθηκε τις πρώτες μέρες του Γενάρη του ’81 γι’ αυτό και η μητέρα της την φώναζε ”χιονούλα” όταν ήταν πιτσιρίκα. Σε μία από τις φωτογραφίες που εξασφάλισε για την εφημερίδα “On Time” η Σάσα Σταμάτη αποτυπώνεται η ομοιότητα που είχε η Ράνια Τζίμα με τη μητέρα της, η οποία δεν βρίσκεται στη ζωή.

Ακόμη και σήμερα όταν έχει χρόνο, κάνει τη δική της απόδραση στην ιδιαίτερη πατρίδα της, πηγαίνοντας  βόλτα με τα πόδια,  στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Ως μοναχοπαίδι ήταν ένα ήσυχο πλάσμα, το οποίο όταν έφτασε στην εφηβεία, έκανε την επανάστασή της ”παίρνοντας τα όλα παραμάζωμα” όπως εκμυστηρεύτηκε. Μεγάλωσε σε μια αυστηρή και συντηρητική οικογένεια, ο πατέρας της, όμως φρόντισε να της δώσει τις αρχές και όλα τα εφόδια εκείνα, που την βοήθησαν να έχει στόχους και να μην γίνεται έρμαιο των συνθηκών…


Στη δημοσιογραφία την οδήγησε το ανήσυχο πνεύμα της! Μπορεί από μικρή να ονειρευόταν να γίνει δικηγόρος, ωστόσο, λίγο πριν τελειώσει το Λύκειο, αποφάσισε να αλλάξει ρότα και να στραφεί στη δημοσιογραφία. Μία επιλογή η οποία, στην αρχή προκάλεσε απορία και ανησυχία στους γονείς της.


Ο πατέρας της, μέλος της διοίκησης του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης της είχε πει: «Δεν έχουμε κανέναν σε αυτόν το χώρο, πώς θα ξεκινήσεις, τι θα κάνεις» της έλεγε ο πατέρας της. «Πως θα προχωρήσεις τη ζωή σου» αντίστοιχα της ήταν η ερώτηση τη μητέρας της η οποία αγωνιούσε για τα ακατάστατα ωράρια του επαγγέλματος και η οποία σήμερα, δεν ζει για να καμαρώσει την κόρη της βλέποντας την στο κεντρικό δελτίο του Μεγάλου Καναλιού.

Το 2008 η Ράνια Τζίμα με την εκπομπή ”Γυρίσματα” με τον Δημήτρη Γιατζόγλου, στον ΣΚΑΙ γίνεται γνωστή στο ευρύ κοινό. Αργότερα ασχολείται με το πολιτικό ρεπορτάζ ως συντάκτης, αφήνοντας τη δική της σφραγίδα με την εγκυρότητα, την ακρίβεια και όλα εκείνα τα στοιχεία που την καθιερώνουν στο συγκεκριμένο χώρο.

Σε προσωπικό επίπεδο οι σημαντικότεροι άνθρωποι στη ζωή της, εκτός από τον πατέρα της ο οποίος όπως έχει πει η ίδια, μαγειρεύει μυθικά και της στέλνει ταπεράκια όταν μπορεί, η κορούλα της Ελένη, ο σύζυγός της Γαβριήλ Σακελλαρίδης και η ξαδέλφη της Άρτεμις είναι οι δικοί της ”φάροι” στη ζωή.


Ο γάμος της με Γαβριήλ Σακελλαρίδη, ο οποίος, στο παρελθόν διετέλεσε κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Συριζα-Ανελ είχε συζητηθεί και είχε προκαλέσει αίσθηση. ”Ένιωσα πολύ ζορισμένη και πολύ άβολα, όταν βγήκε στη δημοσιότητα η σχέση μου με τον Γαβριήλ. Η γεύση που μου έχει αφήσει εκείνη η εποχή είναι πικρή. Γιατί ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Και για μένα και για εκείνον”.

Περιγράφοντας το πρόγραμμα της καθημερινότητάς της η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega έχει πει Το πρώτο πράγμα που κάνω μόλις ανοίξω τα μάτια μου είναι να απολαύσω έναν βαρύ διπλό καφέ ελληνικό! Το τελευταίο πράγμα που κάνω πριν κλείσω το βράδυ τα μάτια μου είναι να τσεκάρω την κόρη μου!

Αναφερόμενη στη σχέση με τον σύζυγο της η Ράνια Τζίμα έχει πει σε συνέντευξη της πριν λίγα χρόνια: “Ο Γαβριήλ είναι αυτό που λέμε ήρεμη δύναμη. Τις μεγάλες αποφάσεις και τα σοβαρά τα αντιμετωπίζει μόνος του. Δεν με χρειάζεται εμένα”.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss